Свободно време

Седмичен хороскоп за 23 – 29 април 2018

Раците да следват интуицията си

23.04.2018г. / 13 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Приемете, че през тази седмица във ваша полза е да се съобразявате с обстоятелствата. Не всичко ще се получава според желанията или очакванията ви, но ще е далеч по-лесно вие да адаптирате плановете си към действителността, отколкото да разчитате на упоритостта или късмета. Избистряйте желанията си и си давайте сметка за собственото си физическо и психическо състояние. Невинаги добрият краен резултат се постига със силата на волята. Понякога се иска и гъвкавост.

Дева

Предстои ви една наситена със събития седмица. Ще се променят елементи от обичайното ви ежедневие, но вие бързо ще свикнете с тях и дори ще ви харесат. Периодът е подходящ за анализиране на вече отминали случки и за размисъл върху дългосрочните ви планове, които ще можете да реализирате в предвидим период, стъпка по стъпка.

Умствената работа ще е повече и по-напрегната от физическата. Ще избегнете стресовите ситуации благодарение на умението ви да си създавате добра организация. Ще се срещнете с нещо впечатляващо и ново, но не се знае дали ще е човек или възможност.

Везни

Значително влияние върху събитията, които ще ви се случват през тази седмица ще окаже Венера, която ще премине от знака на Телеца в знака на Близнаците. Емоционално ще сте доста по-уравновесени и работата, с която се захващате ще ви се получава по-лесно.

Проблемите някак си „ще ви заобикалят“. Личните отношения ще са спокойни и мисълта ви ще е насочена много повече към общите материални задачи, отколкото към общите любовни емоции и сексуални удоволствия. Ще успеете да уговорите приемливи условия за сделките си и да намерите компромисни решения на семейните и роднински конфликти.

3 зодии ще постигнат кариерен успех тази пролет

Скорпион

Енергични сте и колкото сте по-активни през тази седмица, толкова по-добре. При това както в личен, така и в професионален план. Не е изключено да се запознаете с влиятелна личност, която ще ви помогне да довършите започнат, но по обективни причини изоставен проект. Контактът ще се отрази положително на творческия ви потенциал и на въображението.

Ще ви хрумнат решения, за които преди време не ви е идвало наум. Личните отношения ще са хармонични и ще имате възможност да покажете най-добрите си качества. Не е изключено да реализирате кратко пътуване или някаква промяна на работната си среда.

Коментирай