Свободно време

Седмичен хороскоп за 23 – 29 април 2018

Раците да следват интуицията си

23.04.2018г. / 13 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Ентусиазъм не ви липсва, въображение – също. Понякога се случва така, че нито силите ви са достатъчно, нито обстоятелствата са благоприятни за реализацията на една или друга идея. През тази седмица обаче ситуацията ще е съвсем различна. Ще се чувствате бодри и ще ви хрумват оригинални решения на казуси, които преди време са ви изглеждали като дамоклев възел.

Ориентирайте усилията си към справяне с финансови и лични въпроси. Обсъждайте сделки, поставяйте условия, търсете допълнителни източници на приход. Подбирайте внимателно храната си, за да поддържате стабилна енергетика. Отделяйте време за медитация, за да поддържате устойчива психиката си.

Козирог

Нищо не би могло да ви спре по пътя към избраната от вас цел. Основните предпоставки за успех са да не се съмнявате в себе си и да действате решително. Насочете вниманието си първо към важните задачи, ще можете да се възползвате от обстоятелствата и да променяте тактиката си.

Мислете прагматично, не разпилявайте силите си в рискови дейности и в екстремни развлечения. Водещият критерий за вас трябва да е степента на полезност. Няма дейност, с която да не можете да се справите самостоятелно.

Водолей

Трябват ви допълнителни доходи? От вас зависи да си ги осигурите. През тази седмица ще успеете да се справите с поредица въпроси, свързани с дома, бита и недвижимото си имущество. Просто трябва да действате активно, дипломатично и да съумеете да аргументирате мнението си. Не се опитвайте да манипулирате или да вкарате в заблуждение когото и да било.

Отговаряйте на въпросите, които ви задават, но не повече от това. Довършвайте започнатото, не мързелувайте и не се захващайте с няколко задачи едновременно.

Риби

Участвайте активно в обществения и социален живот. Контактите ще са интензивни, впечатляващи и свързани с нови преживявания. Не е изключено да участвате в професионални дискусии, семинари, краткосрочни форми на обучение или обмяна на опит. Изразявайте мнението си ясно и смело. Ще получите полезни знания дори от събеседниците, които изразяват несъгласие. Обстановката е благоприятна за обмисляне или подготовка на нови творчески проекти. В личен план предстоят успехи и вълнуващи романтични преживявания.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай