Свободно време

Джерард Бътлър свири на перкусии в заведение в Пловдив

Холивудската звезда направи музикално шоу за радост на почитателите си

02.05.2018г. / 15 53ч.
Аз жената
Джерард Бътлър с певицата Галя и перкусиониста Стоян от ресторант "Хемингуей".

Джерард Бътлър с певицата Галя и перкусиониста Стоян от ресторант "Хемингуей".

Шотландският актьор Джерард Бътлър направи истинско шоу в Пловдив. Звездата е обядвал в известно заведение в града на тепетата, като е показал изключително позитивно отношение към персонала. Освен че се е снимал с всички, актьорът направил и музикално шоу, като свирил на перкусии.

Джерард Бътлър е обядвал обилно с приятелите си от Ню Бояна, като в менюто им са присъствали лаврак, скариди, калмари, сьомга, агнешко, свински ребра, салати, брускети. За десерт актьорът си е поръчал огромна вкусна мелба. Освен това заведение, актьорът е посетил и Капана.

 

Джерард Бътлър е у нас за снимките на третия епизод от екшън поредицата „Код Олимп„, за които се говори, че ще продължат няколко месеца в студията на Ню Бояна. Той отново ще влезе в ролята на Майк Банинг, като действието в третия филм от поредицата ще се развива на борда на самолет.

В лентата ще му партнират Ник Нолти, Джейда Пинкет Смит и Морган Фрийман. Актьорът е в България заедно със своето куче Шушка, което осинови при миналото си гостуване в родината ни.

Коментирай