Свободно време

Седмичен хороскоп за 7 – 13 май 2018

Девите да внимават с емоциите

07.05.2018г. / 10 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Ориентирайте вниманието си през тази седмица изцяло върху бизнеса и професионалните ангажименти. Естествено, че няма как да пренебрегнете семейните проблеми, но по отношение на тях се намесвайте активно само при решаване на парични, имотни и друг вид материални въпроси. Ще уточните детайлите по важни сделки и ще стабилизирате финансовото си положение. Избягвайте контактите с хора, които ви натоварват с личните си емоции.

Дева

Не позволявайте на емоциите да надделеят над разума. През тази седмица на преден план може да изскочат стари, неразрешени въпроси, казуси, конфликти. Заредете се с търпение и действайте хладнокръвно. Изгонете от съзнанието си натрапчивите мисли. Обстановката на работното място на моменти ще е доста напрегната.

Може да ви отправят критики и забележки. Помислете доколко са основателни преди да се противопоставите. За компенсация романтичните и любовни преживявания ще са напълно удовлетворителни и източник на положителни емоции.

Любовен хороскоп за май 2018

Везни

Настроението ви ще е доста нестабилно през тази седмица и ще ви е трудно да контролирате емоциите, особено отрицателните. Не са изключени прояви на раздразнителност, избухливост, неоснователни капризи, свръхчувствителност, които доста ще озадачат хората от обичайното ви обкръжение.

Ще имате и известни затруднения по изпълнението на текущите си задачи. Отделяйте време за любими занимания и предпочитани забавления, за да стабилизирате психическото си състояние и да избегнете конфликтите доколкото е възможно.

Скорпион

Сексапилът ви постепенно, но устойчиво ще расте през тази седмица, ще расте и бройката на гравитиращите около вас обожатели. Ще получавате подаръци и комплименти. Приемайте ги благосклонно, но се въздържайте от сигнали за дълготрайна връзка. Поставяте си прекалено амбициозни планове и сте склонни да рискувате, за да ги постигнете. Ако не заложите на здравия си разум е много вероятно да претърпите финансови загуби, за които ще съжалявате.

Коментирай
Свободно време