Свободно време

Карибски пирати - на края на света

25.05.2007г. / 21 43ч.
Аз жената
Карибски пирати - на края на света

Готови ли сте за финалната част на невероятната трилогия? Ако сте пропуснали световната премиера на “Карибски пирати – на края на света”, която се състоя на 23-ти май, то от днес официално може да си наваксате огромния пропуск, в който и да е киносалон! Всички фенове са единодушни, че това е най-добрата и епична част, а дори има и възможност за 4-та серия.

В продължението на невероятния хит на 2006 “Карибски Пирати: Сандъкът на мъртвеца”, ще се срещнем с нашите герои – Уил Търнър и Елизабет Суон, обединили силите си с капитан Барбоса, в отчаяно приключение за освобождаването на капитан Джак Спароу от умопомрачителния капан на Дейви Джоунс – докато ужасяващият кораб-призрак, “Летящият холандец”, под контрола на Източно-индийската търговска компания, сее шок и ужас в Седемте морета.

Лавирайки между коварства, предателства и морски бури, те трябва да се доберат до екзотичния Сингапур и да се изправят срещу лукавия китайски пират Сао Фенг.

Сега, на път към самия край на света, всеки от тях ще избере на коя страна да застане в титаничната финална битка – защото под заплаха са не само богатствата и живота им, но цялото бъдеще на волния пиратски живот виси на косъм.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
rali4ka ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
penka ( преди 11 години )
am.....Nqkoi da znae nqkoi sait s bg.test na karibski pirati?Ako znae molq da mi go kaje!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар