Свободно време

Певицата Емилия пострада в тежка катастрофа

Емилия, годеникът й и неговият син са в болница след инцидента

25.05.2018г. / 08 34ч.
Аз жената
Емилия и Жорж Башур. Снимка: Instagram/Emilia

Емилия и Жорж Башур. Снимка: Instagram/Emilia

Фолкпевицата Емилия и годеникът ѝ Жорж Башур са пострадали в катастрофа, съобщи Нова телевизия. Според информация на медията синът на Башур е шофирал автомобила и най-вероятно превишена скорост е станала причина да катастрофира.

Емилия и годеникът ѝ са в болница с различни травми, но без опасност за живота. Певицата е с гръдна травма и е настанена в Клиниката по хирургия. Жорж Башур е с лицева травма и е настанен в Клиниката по лицево-челюстна хирургия.

Говорителят на болницата обясни пред Нова телевизия, че 19-годишното момче, което е шофирало, е в много тежко състояние, с черепно-мозъчна травма и с опасност за живота.

Към момента и тримата са настанени в болница „Света Анна“. По информация на МВР инцидентът е станал на 37-ия км на магистрала „Тракия“, посока Пловдив. Момчето е навлязло с висока скорост от суха на мокра настилка и се е получил аквапланинг.

От болница „Света Анна“ съобщават, че катастрофата е станала вчера следобед (24.05.). 19-годишният младеж, който е шофирал, е в много тежко състояние и е хоспитализиран в КАИЛ (реанимация) на болницата. В 10 часа днес от болницата ще дадат брифинг за състоянието на всички пострадали.

Емилия и ливанският предприемач Жорж Башур са заедно от няколко месеца, а неотдавна певицата показа и годежния пръстен, който той ѝ подари. Преди връзката си с него, Емилия бе омъжена за Коко Динев, от когото има син и дъщеря.

Коментирай