Свободно време

5 зодии, които обичат тръпката от преследването

Искрата им се разпалва от труднодостъпни партньори

19.07.2018г. / 14 29ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

5-те най-лоши навика на всяка зодия

Стрелец 

Стрелците обожават да са сред хора като цяло. Обожават новите запознанства, интересните личности, странните характери, недостъпните любови. Те са умни, забавни, привлекателни и омайващи. Винаги знаят как да привлекат вниманието. Добри са в игрите и определено знаят как да преследват любовните си интереси.

Стрелецът не обича някой, който е влюбен в тях, да се отдаде прекалено бързо и лесно. Така чарът на играта се губи тотално.

Везни

Дори Везната да е във връзка, това не ѝ пречи да се оглежда за нещо ново и свежо. Те обичат да очароват околните, да привличат вниманието, да се чувстват харесвани. Връзките на Везните процъфтяват до момента, в който е налице флирт и преследване. Това повишава самочувствието им. Те обичат да проявяват интерес към хора, които ги игнорират. За Везните е предизвикателство да успеят да ги покорят.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
мнение ( преди 5 години )
предполагам си прав, всички са. това е грешката, че една част не разбират, че са, друга част не приемат, че други са. патетично философско разсъждение, до което води само и единствено логиката, и което е в основата на вярванията - това за агностиците. чудя се дали агностиците си задават въпроса дали околните са или всъщност са плод на фантазията им, и дали простото преследване, за което става дума в статията, е чиста природна измислица - когато не знаеш как да осмислиш съществуването си, преследваш невъзможното, за да... каквото и да е това "за да ....". както и да е, проблемът не е когато тези хора, преследващи така наречени, ги има, проблемът е, когато ти станеш обект на преследването им. замисли се, и ако си малко недостъпен, и си имал нещастието да срещнеш някое тъпо и упорито нещастно същество, което ти не харесваш, но ти си му идея фикс, тогава става супер неприятно. има две възможности - полиция или полиция с психиатър до тях.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
:))) ( преди 5 години )
Това пак лелята чистачка го е писала.Нито обичат да обръщат внимание на тия, дето ги игнорират, нито да "покоряват" е цел и смисъл на живота им.Те са! На когото му харесват, ок, на когото не - прав му път.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар