Лайф коуч Ева Кулева и екипът на Az-jenata.bg ви каним да участвате в новата ни игра „Моята връзка мечта“. Защо избрахме да ви питаме точно това – за каква връзка мечтаете? Вдъхновението се появи от партньорството ни с Ева Кулева и нейния богат опит с хора, търсещи любов и пълноценна връзка.

Както споделя самата Ева, повечето хора си мислят, че знаят какво искат в любовта, но когато ги помоли да ѝ го опишат, се затрудняват или започват да споделят какво не искат. Затова с играта „Моята връзка мечта“, искаме да ви помогнем да опишете най-прекрасната връзка, която можете да си представите, да я почувствате и да ѝ се насладите във въображението си, все едно вече се случва. Така ще си помогнете да се случи наистина!

Включете се в играта ни, независимо дали в момента имате партньор или не.

Ето и условията:

Изпратете на имейл адрес  info@az-jenata.bg описание на вашата мечта за хармонична връзка. Ще публикуваме най-вдъхновяващите мечти анонимно, за да помогнем и на другите да мечтаят смело.

Към описанието, което ни изпращате, е необходимо да добавите в писмото си и следния текст, който е свързан с Общия регламент за защита на личните данни: 

"Аз …, с мейл адрес: …. и телефон …, давам доброволното си съгласие предоставените от мен лични данни – имена, телефон и мейл адрес, да бъдат използвани от „Инвестор.бг“ АД във връзка с желанието ми да участвам в игра, организирана от www.az-jenata.bg за следните цели: 1. Участие в организираната игра; 2. Контакт с участващите в играта; 3. Контакт с лицата, спечелили наградата.

В случай, че спечеля играта, се съгласявам имената ми да бъдат обявени като победител."

Наградите

Трима автори на описания, които ни вдъхновят най-много, ще спечелят персонална коучинг сесия с Ева Кулева, лайф коуч и мачмейкър, която ще ви помогне да се доближите до мечтата си.

Още трима автори на вълнуващи описания ще получат  награди – тематични книги.

Период на играта

2 - 31 юли 2018 г.

Авторите, които ни вдъхновят най-много, ще обявим на 6 август (понеделник) 2018 г. Всеки от тях ще бъде уведомен как ще получи наградата си.

Тук може да видите първите изпратени описания на участници.

Лайф коуч Ева Кулева ви дава и няколко полезни насоки, които ще ви помогнат да опишете вашата мечтана връзка. 

1. Опиши в детайли каква искаш да бъде връзката ти с твоя партньор в живота, как точно си я представяш. Бъди конкретен/а и я опиши положително и в сегашно време, все едно вече се случва.

Опиши как се запознахте, къде живеете, какво правите заедно и поотделно, имате ли деца, колко, как се чувстваш, как се забавлявате, и всичко друго, което е важно за теб.

Опиши и какво даваш ти на партньора си и какво получаваш от него. Можеш да си представиш как преминава един ваш работен и един почивен ден. Фокусирай се върху емоциите, които изпитваш.

Можеш да си помогнеш като опишеш какво ти харесваше във връзките ти с предишните ти интимни партньори. Също така какво ти харесва във взаимоотношенията между твоите родители и двойките, които познаваш. Развихри въображението си, опиши най-фантастичната връзка, която можеш да си представиш, мечтай смело!

2. След като опишеш мечтата си с думи, предлагам ти да я онагледиш и с картинки. Направи колаж, изрежи снимки, залепи ги и ги закачи на видно място. Или си направи виртуален колаж със снимки.

Колажът е само по желание, не е задължително да го прилагате в писмата си до нас.

Очакваме вашите писма с нетърпение!