Свободно време

Седмичен хороскоп за 9 – 15 юли 2018

Близнаците да си почиват достатъчно

09.07.2018г. / 16 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Прекалено сте наблюдателни, аналитични и през тази седмица може да се вкарате в крайности. Да решите, че не сте постигнали желаните резултати, че свършеното от вас не ви удовлетворява и да се превърнете във формени работохолици. Че ще ядосате околните и ще започнат да ви гледат накриво е ясно, но по-лошото е, че ще навредите на себе си. Пестете си силите и мислете за здравето си.

Потърсете правилния баланс между цели и възможности. Ще наваксате изоставането и ще компенсирате задълженията си. Организирайте си едно-две къси пътувания, които ще възстановят тонуса ви.

Козирог

Чаровни сте и привлекателни. През тази седмица всички ще се стремят да се доближат до вас и много хора ще гравитират в обкръжението ви. Ще ви търсят за помощ, съвет или просто за компания. Обстановката на работното място ще е спокойна и благоприятна за вас. Може да се заемете с дейности, изискващи задълбоченост и концентрация.

Проявете предпазливост спрямо колеги от конкурентни компании. Внимавайте какво говорите, за да не ви обвинят в нелоялност. Приятелите ще ви направят някаква приятна изненада, свързана със свободното време.

Водолей

Ще сте доста ангажирани през тази седмица, но финансовият еквивалент ще ви покаже, че е имало защо да се стараете. Работоспособни сте, последователни и при условие, че си създадете максимално добра организация, ще се справите с изключително сложни и изискващи висока концентрация задачи.

Въздържайте се от остри критики спрямо околните. Те може да нямат вашия капацитет, но в труден момент помощта им ще ви е „добре дошла“. Предишна романтична връзка ще напомни за себе си.

Риби

Благоприятната комбинация между стабилен творчески потенциал и силна интуиция през тази седмица ще е най-силното ви оръжие. Ще ви възложат допълнителни задачи, но всичко ще ви се получава доста по-лесно от обикновено. Работата ви ще получи висока оценка, а не е изключено и някакъв материален бонус.

Вероятно ще се наложи да „попълвате дупки“, поемайки работата и на отсъстващи колеги. Не се оплаквайте, ще се окаже полезно. Ще попаднете на чужда грешка, от която може да се възползвате. Търсете взаимноизгодни решения за решаване на конфликти от личен характер.

Коментирай