Свободно време

3 зодии, които имат силна любов с Близнаците

Те събират разпилените Близнаци

30.07.2018г. / 15 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Един от най-емоционалните зодиакални знаци е Близнаци. Родените под тази зодия са интересни личности, които влагат много страст в любовта. С кои три зодии връзката им е магнетична, вижте в следващите редове.

Близнаци с Близнаци

Близнаците са практици и обичат да споделят наученото. Тяхното любопитство ги кани да изучават не само своята сексуалност, но и тази на партньора им. Най-голямото им качество е способността им за учене. С желанието си да станат много добри любовници, те ще погълнат знанието чрез всяка от своите връзки. Когато в едни любовни взаимоотношения се съберат два Близнака, те ще обменят информация и ще координират предишния си опит един с друг.

Ще бъдат по-доволни, когато научат нещо за партньора си. Въпреки това, техният сексуален живот може да стане скучен, когато вълнението е преминало, ако никой от тях няма достатъчно дълбочина да продължи да разпалва страстта. Близнаците се нуждаят от дълбока емоционална връзка и цял живот не спират да търсят този партньор, с когото ще могат да я изживеят.

Комуникацията между два близнака никога не е съвършена, но когато се съберат, винаги има нещо, което да си споделят един с друг. Прекрасно е да ги гледате заедно, тъй като откриват някого, който разбира и говори на същия език. Докато има достатъчно уважение и разбиране между тях, интелектуалната страна на връзката им ще бъде непокътната.

20 отличителни черти на зодия Близнаци

Близнаци с Везни

Двата зодиакални знака са ръководени от елемента на въздуха и това им дава добър старт за тяхната връзка. Когато става дума за секс, това е плюс, защото и двамата ще могат свободно да комуникират за всичко, което ги притеснява или задоволява. Нестабилното его на Везни може да бъде премахнато от чара на Близнаци и подхода към секса. Близнаците могат да предразположат Везните да споделят своите емоции чрез секса.

Основната цел на сексуалния им живот е да балансират тези емоции. Везни е знак, управляван от Венера – сексуален, чувствен и съблазнителен, докато Близнаци се управлява от Меркурий и затова са много любопитни.

Когато видите тези два знака един до друг, няма как да не забележите хармонията помежду им. Проблемите във връзката им могат да възникнат, когато и двамата говорят твърде много за емоциите си.

Те могат да останат откъснати и отдалечени, освен ако Везни не се влюбят достатъчно дълбоко, за да следват партньора си Близнаци, което важи и за него. Въпреки това, двата знака винаги намират начин да не спират да се съблазняват.

Какво прави жените Близнаци толкова неотразими?

Близнаци и Стрелец 

Тези зодии имат странен подход към секса. Без напрежение, правят го с лекота, с много положителни емоции и известна креативност разбира се. Много лесно разбират сексуалните си нужди и желания.

Свързани статии

Може да прозвучи странно, но за тях сексът не е най-важното в една връзка. Те търсят партньор, който да може емоционално да ги допълни и често след раздяла могат да си останат добри приятели.

Връзката помежду им се основава на здрави отношения, базирани на техните личности, а не на тяхната сексуална съвместимост. Какво прави любовта им толкова силна? Не бива да забравяме, че Близнаците са разпилени, докато Стрелците са по-подредени. В същото време Стрелецът харесва свободолюбивата страна на другия. Ако се напаснат един към друг могат да имат любов за цял живот.

 

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
i az , obi4am prekrasen muj bliznak - govoria bez tulkuvania. imam si i hlapence - blizna4e . taka 4e emociata mi e ogromna i krasiva.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време