Свободно време

Любовен хороскоп за 6 – 12 август 2018

Промени в любовта

06.08.2018г. / 15 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стрелците ще преминат през любовни разочарования. Може би те ще се дължат на факта, че във връзката те са по-даващата половинка, а реципрочността е задължителна за любовната хармония. Това ще ви накара да поискате съвет от близки приятели. Каквото и да ви посъветват, не забравяйте, че комуникацията с половинката е много важна.

Козирог

През тази седмица може да постигнете успехи в работата, но не и в любовта. Това е така, защото подходът ви към всичко останало е стратегически. Козирогът никога няма да спре да се изкачва към върха на планината. За съжаление, любовта не работи по същия начин, както вашия професионален живот. Стратегията и романтиката просто не се смесват.

Водолей

Вашият любовен живот е на път да достигне съвсем ново ниво. Но първо ще трябва да се подготвите психически. Слънчевото затъмнение попада във вашия сектор на ангажиментите, което ще даде абсолютно ново начало на любовта ви.

Свързани статии

Може да поемете по-голям ангажимент към партньора и да заживеете заедно, да се сгодите или дори да сключите брак. От друга страна благоприятните събития може малко да се забавят заради ретроградния Меркурий.

Риби

Рибите ще имат желание да създадат дълбока, еротична и богата връзка с някого. Проблемът обаче е, че страховете ви ще надделеят над желанията. Дали има от какво да се страхувате? Любовта е емоция и страст, нали?

Коментирай