Свободно време

Любовен хороскоп за 13 – 19 август 2018

Динамична любовна седмица

13.08.2018г. / 11 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Благодарение на Меркурий и Венера ще можем да постигнем повече мир с някого от миналото или настоящ партньор, което ще ни позволи да се движим напред. Друга възможност е, че ще сте готови да простите на някого и да му дадете втори шанс. Какво ви очаква според зодията вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако досега любовният ви живот е бил в пауза, през тези дни очаквайте раздвижване. Най-хубавото е, че нещата ще се развиват в желаната от вас посока. Меркурий ще заеме позиция във вашия сектор на романтиката и ще бъде в прекрасна позиция към Венера – планетата на любовта, която сега се намира във вашия партньорски сектор. Ако в близкото минало сте искали любовни взаимоотношения с определена личност, сега има шанс да се случат.

Телец

Имахте ли разногласия с половинката? Сега ще имате възможността да ги изгладите и въпреки тези разговори да не са най-романтичните, не забравяйте, че връзката се нуждае от хармония, а това се постига с добра комуникация. В края на седмицата ще можете да се радвате на повече приятни моменти с любимия човек.

3 зодии, които имат силна любов с Близнаците

Близнаци

Чудесна новина за вас, Близнаци! Вашата управляваща планета Меркурий, най-накрая ще окаже положително влияние върху любовния ви живот.  

Имате романтични перспективи, благодарение на Венера, която се движи през вашия романтичен сектор. Проблемът е, че сякаш не знаете какво да правите с всичката тази енергия, вероятно защото имате повече от една опция. Тази седмица ще сортирате вашите ухажори.

Рак 

Любовта ще бъде красива за родените под знака на зодия Рак. Сантиментални чувства процъфтяват между вас и някоя специална личност. И двамата ще можете да изразите емоциите си без колебание. Юпитер, планетата на късмета, сега е във вашия романтичен сектор и ще бъде в прекрасен ъгъл към Нептун – планетата на безусловната любов. Ако сте обвързани, очакват ви прекрасни дни с любимия човек.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )