Свободно време

Венсан Касел: Не избираме в кого да се влюбим

51-годишният актьор изживява страстна любов с 21-годишната Тина Кунаки

22.08.2018г. / 11 37ч.
Мария Дуковска
Снимка: Vanity Fair Italy

Снимка: Vanity Fair Italy

Магнетичният Венсан Касел и настоящата му половинка, моделът Тина Кунаки, застават пред камерата на италианското издание на Vanity Fair и открито разказват за любовта си.

След дългата си връзка с прелестната Моника Белучи, с която се разделиха преди 5 години, Венсан признава, че отново е влюбен. Този път намира любовта в обятията на 30 години по-младата от него красавица Тина Кунаки.

21-годишният модел е изключително грациозна и екзотична жена, заради което не се учудваме, че французинът е така влюбен в нея. 

Пред Vanity Fair Венсан и Тина разказват и признават, че планират скоро да се оженят. "Не избираме в кого да се влюбим. Не го знаех толкова, докато не срещнах Тина. Тогава го разбрах и бях малко изненадан", признава Венсан.

Актьорът допълва, че е готов да стане отново баща, за трети път. Той има две дъщери от брака си с Моника Белучи. Според него, децата са най-красивото нещо на света. Моника и Венсан бяха женени 14 години, а ето, че Венсан е готов отново да се ожени и да стане баща. Дори споделя, че е предложил вече на Тина да стане негова съпруга. 

Тина разказва, че когато Венсан й предлага да се оженят, тя е била изненадана и не го е очаквала. "Никога не го бяхме обсъждали. Не му отговорих веднага, защото не го очаквах", признава красавицата. Изводът от интервюто им е, че скоро може да очакваме снимки и от тяхната сватба. 

Коментирай