Свободно време

Тъмната страна на Везните

8 негативни черти от характера на тази зодия

24.08.2018г. / 11 28ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

5. Везните са отмъстителни.

Обикновено те правят всичко възможно, за да запазят мира, но идва момент, в който това е невъзможно. Ако някой засегне честта на Везните, те стават отмъстителни и нападателни. Могат даже да действат подмолно, подозрително, задкулисно. 

6. Те са контролиращи.

Везните могат да са тиранични и деспотични. Веднъж изгубен, мирът, който се опитват да поддържат, остава на заден план в името на това да контролират ситуациите и хората около себе си. 

Тъмната страна на Телеца

Свързани статии

7. Публичното им лице е различно от това вкъщи.

Хората извън дома на Везните ги смятат за очарователни, пленителни личности, готови да помогнат във всеки един момент. Личности, които са приветливи и позитивни, излъчващи приятна енергия. 

Вкъщи обаче Везните могат да имат съвсем различно лице, в много случаи доста по-тъмно. При повечето хора е така – няма как публичната маска да е същата като тази вкъщи и е нормално у дома, в компанията на близките, задръжките да падат напълно. 

Зодиите, които стават най-добрите бащи

При Везните обаче контрастът е по-осезаем. В много случаи хората от най-близкото им обкръжение не могат да ги познаят навън. 

8. Те са погълнати от себе си.

Вроденият интелект на Везните им помага да създават с лекота социални връзки и професионални контакти. Същият този интелект им е в помощ, когато преследват целите си. В тези моменти Везните са склонни да бъдат погълнати само и единствено от онова, което ги интересува, пренебрегвайки близки и приятели.

Коментирай