Свободно време

Любовен хороскоп за 10 – 16 септември 2018

Очакват ни промени в любовта

11.09.2018г. / 10 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: unsplash

Снимка: unsplash

Стрелец

Някои ситуации в любовта могат да повлияят на вашето емоционално или физическо здраве, така че не забравяйте да си почивате повече. Възможно е да има проблем, който ще трябва да разрешите с партньора си. Запазете добрия тон, всичко е поправимо.

Козирог

Вашият любовен живот може да ви накара да се чувствате малко нестабилни тази седмица. Има вероятност да изникне внезапна възможност за нова любов. Това ще ви развълнува, но може и да се окажете напълно разочаровани от развитието на събитията.

Този човек може да ви отведе до нови висоти, но той или тя може и да не се задържи дълго в живота ви, а това няма да ви се хареса. Бъдете реалисти, за да не се разочаровате прекалено много.

Зодии, които имат гореща любов с Водолея

Водолей

Марс беше в ретроградна позиция, което може да ви е накарало да се чувствате не по начина, по който бихте искали, да сте били сексуално разочаровани. Сега започва желаната промяна. Марс ще влезе в знака на Водолей, но ще се движи по правилния начин. Това ще ви върне в играта!

Риби

Разговорите с партньора ще се движат в посока, която не ви удовлетворява. Въпреки че може да сте тази страна, която инициира това, внимавайте с думите, за да не съжалявате на по-късен етап. Последиците може да са драстични.

Коментирай