Свободно време

Любовен хороскоп за 10 – 16 септември 2018

Очакват ни промени в любовта

11.09.2018г. / 10 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: unsplash

Снимка: unsplash

Лъв

Ако в последно време сте били уморени, отегчени от минали събития в любовния ви живот, то сега нещата ще започнат да се променят. Ще спрете да се преструвате, че всичко е наред. Добрата новина е, че ще може да комуникирате по-добре с половинката. Необвързаните Лъвове да се оглеждат за нови възможности.

Дева

Ще бъде една добра седмица за вас и половинката ви. Въпреки това ще искате по-бързо да определите на какъв етап е връзката ви. Може би партньорът ви е някак объркан и затова имате нужда да си изясните някои неща. Виждате всички невероятни качества на този човек, в същото време обаче се чудите дали точно това искате.

21 причини защо е прекрасно да бъдете в брак

Везни

Седмицата ще бъде вълнуваща за Везните, особено по отношение на интимните преживявания. Марс, планетата на страстта и либидото, ще се премести във вашия 5-и дом на удоволствието и романтиката. В резултат на това, ще дадете предимство на забавлението, любовта, запознанствата и може би дори създаването на бебе. Ако сте имали някакви пречки в сексуален план, то сега ще имате усещането, че може да преодолеете тези препятствия.

Скорпион

Уран се движи през сектора на партньорството ви от 15 май, разтърсвайки взаимоотношенията между вас и вашия партньор. Това не означава непременно нещо лошо, а може да означава, че се преоткривате, че връзката ви става по-интересна.

От друга страна, ако напоследък любовният климат е неспокоен, това може да доведе до някаква пауза във вашата връзка. Тази седмица Венера, която е във вашия знак, ще се противопостави на Уран. Това ще стимулира нещо голямо в любовния ви живот, което ще ви събуди. За добро или лошо.

Коментирай