Свободно време

Роби Уилямс във възторг от българина Иво Димчев в X Factor UK

Роби Уилямс е очарован от ексцентричния изпълнител

09.09.2018г. / 15 23ч.
Мария Дуковска
Снимка: YouTube

Снимка: YouTube

Страхотен пробив направи българският артист Иво Димчев на прослушванията на британското издание на X Factor. На 8 септември бе излъчен епизод от предаването, което е на етап прослушвания и едно от тях бе именно на артистичния Иво Димчев.

Българинът изпя песента "Lucky Day"в компанията на танцьори и пред журито в състав Саймън Кауъл, Роби Уилямс и съпругата му Айда, Луи Томлинсън от One Direction, които бяха изненадани, но и в същото време очаровани от чудатото изпълнение. 

Иво получи 3 пъти "Да" и продължава в следващия етап на предаването. Единственият, който каза "Не", беше Луи Томлинсън, който призна, че изпълнението е твърде странно за него.

Най-изненадваща обаче бе реакцията на Роби Уилямс, който много хареса изпълнението на Димчев и сподели, че "не може да свали поглед от него".

Съпругата му Айда също го подкрепи и каза "Да", допълвайки, че тя също харесва "странни неща".

Последната дума имаше продуцентът Саймън Кауъл, който каза, че иска да види как ще се развие занапред Иво и затова му даде положителен отговор. Ще очакваме следващия епизод с негово участие!

Вижте артистичното изпълнение на българина тук:

<iframe width="540" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/zT0KaG9F70c" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Коментирай