Свободно време

13 звезди, които са имали проблем със самочувствието

Някои от най-известните артисти също страдат от ниско самочувствие

12.09.2018г. / 13 53ч.
Мария Дуковска
Ашли Греъм. Снимка: Reuters

Ашли Греъм. Снимка: Reuters

Четем за тях, гледаме филмите им, слушаме песните им, възхищаваме се на таланта, кариерата и постиженията им. Толкова високо ги поставяме на пиедестал, че забравяме, че и те са хора, макар да са едни от най-популярните личности в света.

И те изпадат в тежки мигове, депресивни състояния и имат моменти, когато се гледат в огледалото и не харесват собствения си образ. Може да е трудно да повярваме, че толкова красиви и известни артисти всъщност са минали през периоди, в които не са обичали телата си, но е така. Защото животът поднася трудности и изпитания на всеки човек, независимо от социалния му статус.

Вдъхновяващото в тези истории е, че те намират начин да се изправят след такива тежки моменти и дават кураж на другите чрез личния си пример, че и ние можем да преодолеем всичко. И именно това ги прави достойни за пример – че говорят публично и споделят за тежките моменти.

В галерията ни може да прочетете за 13 известни личности, които са имали проблем със самочувствието и наднорменото тегло през годините.

Коментирай