Свободно време

Изберете си планина и вижте какво се крие зад нея

Всяка носи съвет за вас

20.09.2020г. / 12 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: unsplash

Снимка: unsplash

В природата има картини, които ни карат да се чувстваме невероятно. Чрез тях успяваме да преоткрием себе си, да се заредим с нови и положителни емоции. Това, върху което се фокусираме до голяма степен е отражение на нашия вътрешен свят.

Днес споделяме един забавен тест.

Пред вас има 4 красиви планини. Изберете тази, която най-много ви впечатлява и вижте какво разкрива.

Планина 1

Напоследък сякаш сте отегчени от рутината на ежедневието. Искате да постигнете повече успехи и знаете, че животът може да ви предложи много интересни и вълнуващи неща. От друга страна все още има нещо вътре във вас, което като че ви пречи да се чувствате свободни.

Сега си представете, че сте седнали на тази красива планина, сами с мислите ви. Какви ще са те, какво ще ви накара да се развълнувате? Съсредоточете се върху тези положителни мисли. Може би мислите за някого или за нещо, което искате да ви се случи?

Какво предвещава за вас денят на раждане

Планина 2

Добре дошли в планината на дивите еднорози, където всички имат магическата способност да правят каквото искат. Звучи като приказка, в която хубавата магия побеждава, нали? Животът без надежда и магия е много скучен. Магията са нашите мисли, с които привличаме към себе си събитията.

Хубаво е по-често да търсите източник на вдъхновение, да бъдете по-смели и да се опитате да живеете живота, който искате.

5 неща, които оптимистите правят всеки ден

Планина 3

За вас може да се каже, че сте уникална и смела личност с приключенски дух. Неслучайно избрахте точно тази планина. Вие сте любопитни за всичко, което се случва край вас, но понякога забравяте колко ценни качества притежавате.

Свързани статии

Трудностите не ви плашат, а ви мотивират да намерите най-добрите решения. Силата на характера ви помага да се справите с хаоса на времето, в което живеем. Забавете малко темпото и направете нещо хубаво за себе си.

Планина 4

Тази планина носи мир, спокойствие, докато я гледате. Ако вие сте избрали точно нея, помислете дали отделяте достатъчно време за себе си. Време, в което да се посветите на вашите нужди, хобита, в което да натрупате нови познания.

Не бързайте, важното е да поставите началото на желаната промяна. Още по-важно е да следвате равномерно темпо, а не да спрете още в началото. Движете се напред с постоянство.

 

Коментирай