Свободно време

Димана Мирчева – DIА с нов хитов проект

Талантливият репортер на „Фамилно“ по Bulgaria ON AIR представя ново фентъзи видео

16.10.2018г. / 15 01ч.
Мария Дуковска
Кадър от видеоклипа на песента "Девойко".

Кадър от видеоклипа на песента "Девойко".

Талантливият репортер на предаването „Фамилно“ по Bulgaria ON AIR – Димана Мирчева – DIA представи новия си проект – „Девойко“, който има всички качества да завладее сърцата на публиката и челните места в класациите.

Освен интересни репортажи, които представя всеки уикенд на зрителите на политематичната телевизия, Димана Мирчева – DIA гради успешна музикална кариера. Дебютният ѝ проект през 2015 година – „Егея“, който е комбинация от фолклор и трап с хитово звучене, бързо привлича вниманието на музикалните фенове и професионалисти в България. Песента звучи в над 20 страни в Европа, Азия и САЩ, а видеото към сингъла е гледано близо 400 000 пъти в YouTube.

Сега талантливата DIA представя своя интерпретация на една от най-обичаните български песни – „Девойко, мари, хубава“.

„Много харесвам тази песен. Към оригиналния текст обаче добавих и още нещо – мои думи, които сякаш душата ми извика, и съм сигурна, че много момичета ще се припознаят в текста… Защото в днешно време страхът от обвързване, вечното бягство от любовта и недоверието към чувствата на другия сякаш се превръщат в модерна мания и стандарт за живот“, споделя DIA за новия си проект.

Видеото, чийто режисьор е Николай Гарабедян, води зрителите в приказна гора, която въпреки красотата си, крие опасности. Черен демон преследва изпълнителката, за да се всели в нея и да я унищожи… или да ѝ покаже, че колкото и да опитва, човек никога не може да избяга от чувствата си.

Новото видео на DIA – „Девойко“ може да видите тук, а любопитните ѝ репортажи гледайте всеки уикенд във „Фамилно“, от 10:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

<iframe width="600" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/ZgKH1xRtq4M" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Коментирай
Свободно време