Свободно време

Дневен хороскоп за 26 октомври

Астрологична прогноза за 26 октомври

26.10.2018г. / 07 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Контактите ще са интензивни и ще имаме възможност да завършим плановете си. Такъв ще бъде петък. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Бъдете изключително предпазливи при уреждане на финансови въпроси и уговаряне условия по сделки с имущество. Овладейте пристъпите на раздразнителност. Може би на моменти изказванията ви са просто по-емоционални и приповдигнати, но събеседниците ви ще останат с погрешно впечатление, което няма да е във ваша полза.

Телец

Търсете диалог и опростени решения на въпроси, свързани с финанси. Стара тема отново ще излезе на преден план и ще се наложи да реагирате бързо. Вероятно ще ви е нужна компетентна консултация с юрист.

Близнаци

Теми, свързани с работата ви, бизнеса, бюджета и безопасността ще са от особена важност. Мислете трезво, практично, за дейности с краткотраен ефект може да заложите на фантазията си. Въпроси от личен характер обсъждайте само с най-близки приятели.

Женски хороскоп за ноември

Рак

За някои важни въпроси, свързани с близкото бъдеще ще намерите решение, но ще е временно и бъдете готови за преразглеждане, във връзка с променени обстоятелства. Уговаряйте търговските си сделки в неформални условия, на кафе или изобщо в обстановка, която е по-уютна от офиса. Ще получите интересна информация.

Лъв

Залогът за успех днес е да сте умерени във всичко. Не прекалявайте с претенциите, нито с капризите, нито с критиките, нито с опитите да наложите мнението си. Наблюдавайте, слушайте и мислете как да се възползвате от фактите такива, каквито са.

Дева

Възприемайте новостите с ясното съзнание, че са полезни и ще ви послужат. Ще се натъкнете на затруднения, а за да се справите с тях е желателно да комбинирате собствената си ерудиция с приятелска подкрепа. Принципите ви като цяло са правилни, но в някои ситуации може да не са изцяло приложими.

3 закона за привличане на щастието

Везни

Възможно е да намерите правилно решение на сложен финансов въпрос. В случай, че подписвате банкови документи или други свързани с кредити си направете труда да прочетете подробно условията. Не е изключено разхождайки се по магазините да попаднете на вещ с естетично предназначение. Купете си я, само ако няма да се отрази фатално на бюджета ви.

Скорпион

Убедителни сте и ще имате възможност да подобрите социалния или професионалния си статус. Ще стабилизирате позициите си или ще си върнете нещо, което преди време ви е било отнето без ваше съгласие. Каквито и компромиси да направите ще са приемливи, няма да ви навредят.

Стрелец

Контактите ще са интензивни. Ще се наложи също така да прегледате, обработите и се запознаете с доста голямо количество документи. Ще е добре, ако имате опитен приятел, с когото можете да се консултирате. В противен случай е желателно да си осигурите спокойна обстановка, отчитайки всички странични ефекти.

Астроманикюр за всяка зодия

Козирог

Старите приятели ще ви зарадват с дребна, но ефектна изненада. Ще е един прекрасен завършек на работната седмица и за да се насладите изцяло на емоцията, може да им организирате някакво предпочитано от тях съвместно развлечение. Общите спомени и усещането за близост ще ви помогнат да осъзнаете силните си страни.

Водолей

Отстоявайте интересите си, но без да навлизате в чужди територии. Импулсивни сте и склонни да проявявате нездраво любопитство, давайки ухо на клюки. Със сигурност ще научите интересни подробности за личности от обичайното ви обкръжение, но е по-добре да се откажете от идеята да ги обсъждате с още събеседници.

Риби

Най-после ще пристигне информация, която очаквате от доста време. Тя ще ви обнадежди, ще ви подскаже алтернативни решения или ще потвърди собствените ви концепции. Възможно е да става дума за организация на пътуване или сключване на сделка със задгранични партньори. И в двата случая ще можете да си осигурите най-добрите условия.

Коментирай