Свободно време

Избраха носителките на титлата „Мисис България 2018“

Това е най-престижната титла за омъжени дами

27.10.2018г. / 15 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Пламен Колев – Хайлайф

Снимка: Пламен Колев – Хайлайф

За 20-а поредна година на 26 октомври бяха избрани новите носителки на най-престижната титла за омъжени дами „Мисис България 2018“. Повече от 500 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 20-те финалистки, които се бориха за титлата. За втори път бяха избрани и техни подгласнички, които ще представят страната ни на международни конкурси.

Водещи на събитието бяха носителките на титлата „Мисис България“ Маги Сидерова и Мариана Маринова.

Носителки на титлата Мисис България 2018 станаха:

„Mrs Bulgaria“ 2018 World – Яна Средкова – на 38 год., живее в гр. София, има 3 деца – дъщеря и двама сина, има собствен бизнес, желае да даде личен пример за човечност и доброта с популяризиране на кампаниите на конкурса, девиз: „Свят без любов – релеф от човешки останки“.

„Mrs Bulgaria“ 2018 Earth – Роксана Кирилова – на 35 год., живее в гр. София, има 1 син, по професия е застраховател, девиз: „От всичко най-важно е да си щастлив и няма значение дали знае целият свят или знаеш само ти“.

„Mrs Bulgaria“ 2018 Europe – Станислава Андреева – на 26 год., живее в гр. Бургас, има 1 син, с две образования – право и туризъм, говори 3 езика, определя се като човек на изкуството – била е радиоводеща, участвала е във вокални групи и представления, занимава се и с мода, девиз: „Напред и нагоре“.

„Mrs Bulgaria“ 2018 Universe – Галина Долапчиева – на 41 год., живее в Рим, има 2-ма сина, по професия е стоматолог, участва в конкурса, защото желае да подпомогне благотворителната кауза.

Ето и сребърните медалистки:

„Мисис България Worldwide 2018“ – Лидия Янева – на 36 год., живее в гр. София, има 1 син, магистър по право, по професия е юрисконсулт, занимава се с аеробика, най-важното нещо за нея е семейството.

„Мисис България Top of the World 2018“ – София Паскалева – на 38 год., живее в гр. София, има син и дъщеря, управител е на студио за красота, обича спорта и да пътува, била е предизвикана да участва в конкурса от своите деца, девиз: „Няма невъзможни неща. Всичко се постига с воля и постоянство“.

„Мисис България Transcontinental 2018“ – Полина Паньова-Билик – на 30 год., живее в гр. Карнобат, има 2-ма сина, по професия е лекар – ендокринолог, обича да рисува и да пее, участва, защото носи каузата на конкурса в себе си, девиз: „Цели се в луната, дори и да не уцелиш, ще уцелиш една звезда“.

„Мисис България Universal 2018“ – Ивета Костадинова – на 32 год., живее в гр. София, има 2-ма сина, професионален модел, по професия е художник, занимава се с перманентен грим, предложението за участие в конкурса всъщност е на нейния съпруг.

Коментирай
Свободно време