Сряда ще бъде динамичен и интересен ден. Ще получим нови възможности за реализация. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

В случай, че имате задгранични партньори днес може да се занимаете с общата ви работа. Лесно ще постигнете каквито и да било споразумения и ще довършите текущите си сделки. Ще си осигурите възможности за социален напредък.

Телец

Контактите ще са разнообразни. Ще има такива със стари приятели, ще има и такива с почти непознати. Проявете сдържаност и не разчитайте на познати схеми. Ще ви разочароват именно онези, от които най-малко го очаквате.

Близнаци

Ще получите изненадващо предложение за участие в кратковременна форма на обучение. Не отказвайте, освен нови познания ще създадете и нови връзки. Обмяната на опит между колеги ще ви даде възможност да осъзнаете собственото си място в гилдията.

Изберете си картинка и вижте какво показва тя за характера ви

Рак

Ще се наложи да се справите с някои опасности от различен характер. Едната част може да са свързани с обективни обстоятелства в транспорта или някакви битови аварии, другата с финансови взаимоотношения и предпоставки за измама. Търсете нестандартни решения.

Лъв

Търсете диалог дори тогава, когато ви е трудно. Със сигурност ще се наложи да водите не много приятни разговори с не много приятни хора. Приемете го като обективен елемент от действителността и мислете бързо.

Дева

Ще ви запознаят или помолят за мнение по нов проект. Не бързайте с окончателната си оценка. Потърсете информация за сходни дейности или продукти. Не е изключено да попаднете на неблагоприятни уловки.

Седмичен хороскоп за 12 – 18 ноември

Везни

Началото на деня ще е достатъчно спокойно и скучно. Междувременно обаче ще се случат интригуващи събития, свързани с неформалните ви интереси. Може да попаднете на хора с вашите стремежи или виждания. Не преминавайте границата от обичайни към интимни отношения.

Скорпион

Преценявайте решенията и реакциите си, за да не се окажете в позицията „на брашното евтини, на триците – скъпи“. Вие умеете да забелязвате подробностите, да ги анализирате и да „четете между редовете“. Направете точно това, ще ви е от полза.

Стрелец

Ще сте буквално в течението на „информационния поток“. Колкото лесно, толкова и трудно. Лесно, защото за вас не е никакъв проблем да усвоите каквато и да било нова информация. Трудно, защото ще се налага да я предавате на хора, които все още са на ниво „усвояване на азбуката“.

Козирог

Нова информация ще ви помогне да оптимизирате собствения си работен процес. От друга страна, промяната на някакви правила ще ви помогне да преодолеете някакъв финансов проблем. Ще има и други новости, но тях трябва да оцените и систематизирате, за да можете да ги ползвате по-късно.

Какво означава, ако често виждате пеперуди

Водолей

Желанието ви да намерите съмишленици може да ви направи прекалено доверчиви и всъщност да се натъкнете на непредполагаеми конкуренти. Намалете контактите и не се втурвайте ентусиазирано да обяснявате идеите си на всеки, който покаже готовност да ви слуша. Малко предпазливост няма да е излишна.

Риби

Въздържайте се от категорични оценки. Ще ви съобщят данни, изискващи лично отношение, но не се подвеждайте по чужди внушения. Следвайте принципите си, за да не ви въвлекат в чужда интрига.