Свободно време

Дневен хороскоп за 22 ноември

Напрежение за Раците

22.11.2018г. / 07 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Докато за едни денят ще бъде напрегнат, за други ще носи успехи. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Събитията ще са благоприятни, за да прокарате някои свои проекти. Не всичко ще е успешно, но преди да изкажете мнението си е желателно да се запознаете с всички резолюции подробно. Изчакайте действията на конкурентите, за да сте по-подготвени.

Телец

Мислете първо за себе си. Що се отнася до общите задачи, които за вас не са задължителни, следвайте настроението и предпочитанията си. Избягвайте контактите с непознати.

Близнаци

Психическото ви състояние е неустойчиво, във ваша полза е да намалите контактите. Уединете се дори за малко, ако усетите че концентрацията ви е трудна. Ако е възможно да отложите важните решения е по-добре да го направите.

Астролог Петя Георгиева: През 2019-а трябва да внимаваме за поведението си

Рак

Напрегнат ден. В състояние сте да облекчите ситуацията, ако овладеете емоциите и ако си позволите „заслужен“ отдих. Споделете го с близките си, те отдавна чакат да им обърнете внимание.

Лъв

Събитията ще са свързани с професионален напредък или материални придобивки. Ще уточните и причините за някои съмнения, които ще се окажат неоснователни. За всичко, с което не се чувствате достатъчно сигурни, търсете съдействие.

Дева

Следвайте предварителните си намерения. Отклоненията, които се налагат ще са част от реалността, а не принудителен отказ от предпочитаната идея. Спънките ще са свързани с уреждане на семейни въпроси.

Везни

Част от работата, с която ще се наложи да се занимавате днес ни най-малко няма да ви харесва. Овладейте емоциите, за да се справите по-лесно. Не се сближавайте твърде много с хора, които познавате отскоро, независимо че може да изглеждат много надеждни.

8 стъпки за по-малко стрес всеки ден

Скорпион

Избягвайте рисковите операции и непредсказуеми реакции. Търсете баланс между своите интереси и тези на близките ви. Обстановката на моменти може да е доста конфликтна и „всеки да дърпа чергата към себе си“. Не прекалявайте с претенциите.

Стрелец

Ориентирайте усилията си към текущи битови задачи. Непрекъснато ще изникват някакви допълнителни, които дори сте забравили, че сте отложили. Заемете се активно, вместо да се ядосвате. След като довършите всичко ще се почувствате „като нови“.

Козирог

Не отстъпвайте от принципите си. Ще се опитват да ви убеждават да се отклоните от възприетата посока. Приемете го като изпитание за това доколко сте в състояние да удържите на изкушенията.

Водолей

Ограничете както контактите, така и пътуванията. Колкото сте по-близо до дома, толкова по-уверени ще се чувствате. За проблематични въпроси се съветвайте с близките си.

Риби

Ситуациите ще са противоречиви, а противоречията често ще са остри. Правилната тактика е да заложите на доверието на близките си. Те може и да ви критикуват, но ще проявят разбиране към стремежите ви.

Коментирай