Свободно време

Как държите чашата си за кафе? Това разкрива личността ви

Един забавен тест

28.11.2018г. / 12 33ч.
Михаела Лазарова
Снимки: pexels

Снимки: pexels

Всеки има своите добри и лоши навици, които до голяма степен са диктувани от нашите индивидуални психологически характеристики. Дори най-малките жестове могат да разкрият неща за нашето моментно настроение или характер.

Споделяме един забавен тест, който ще разкрие каква личност сте в зависимост от това как държите чашата си с кафе/чай. Пред вас има 4 изображения, изберете това, което отговаря на вашия навик и вижте какво показва то за вас.

Вдъхновяващи мисли, с които да изчистите токсичните хора от живота си

Вариант 1

За вас може да се каже, че сте роден лидер. Уверени сте в собствените си възможности, знаете какво искате от живота, а вие обикновено искате най-доброто. Вашата лидерска позиция ви помага да вземате решения в ситуации на напрежение и ефективно да се справяте с трудностите. Тъй като имате добро сърце и сте приветливи, хората обичат да комуникират с вас и ценят мнението ви.

Тест с пеперуди разкрива скрити страни на личността ви

Вариант 2

Вие сте отличен екипен играч, добър слушател, емпатична личност, вие сте душата на компанията. Тъй като сте гъвкави и открити в комуникацията си с другите, можете да намерите общ език с тях и да ги мотивирате да действате екипно. Вродената ви ангажираност към процеса постоянно стимулира производителността ви, без значение дали става въпрос за работа или парти. Успявате лесно да се адаптирате към различни промени и условия, а чувството ви за хумор рядко ви напуска. Вие бихте могли да ръководите екип, но трябва да развиете лидерските си умения.

Сладкиши за всяка зодия

Вариант 3

Вие сте миролюбива личност, която винаги действа предпазливо. Вашата концентрация ви позволява да не хабите своите емоции напразно и успявате да излезете победители и в най-трудните моменти. Не понасяте несправедливостите и винаги сте готови да защитите по-слабия.

Въпреки че в душата ви има широк спектър от емоции, те рядко биват изписани на лицето ви. Това понякога действа объркващо на останалите. Бъдете по-отворени и не се страхувайте да показвате емоциите си.

Свързани статии

Вариант 4

Вие сте чувствителни към другите и не толерирате повърхностно отношение към вас. Ваш приятел може да стане само този човек, който е успял да ви приеме с всичките ви странности, силни и слаби страни. Нуждаете се от обич и грижа, но не обичате да поемате отговорност за други хора и да вземате трудни решения. За вас е важно да имате човек, на когото да се опрете. Тъй като сте чувствителна личност, добре е да работите върху себе си в посока развиване на самоувереността ви.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати