Свободно време

Идеи за коледен подарък за учител

Наближават коледните празници и трябва да сме подготвени

29.11.2018г. / 11 10ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Навлизаме в предпразнична трескава подготовка, която включва избора на подходящи подаръци за близките, приятелите, колегите, а и учителите на децата ни. Те са хората, които прекарват голяма част от времето си с нашите деца, с мисията да ги образоват. Няма как да пропуснем да ги поздравим за коледните празници със скромен, но почтителен подарък като символ на нашата благодарност.

Ето няколко интересни предложения как да покажете уважението си:

  • Подаръчен ваучер

Ако се колебаете какъв подарък да изберете, винаги може да поднесете ваучер за някой магазин или търговски център, от който човекът ще си избере сам каквото му хареса.

  • Красив тефтер

Всеки учител има необходимост от бележник, в който да си води записки за текущите задачи от работния и учебен процес. Никога няма да сгрешите с избора на подобен подарък.

>> Перфектният коледен подарък за свекървата <<

  • Поставка за чаша кафе на бюрото

Подобен подарък е една практична и полезна идея, с която ще зарадвате учителя. Така ще може да има на разположение чаша кафе или чай, с които да се подкрепи през деня. Към този подарък би било подходящо да поднесете и красива чаша за кафе или чай.

  • Книга или ваучер за книжарница

Книгата е прекрасен начин да кажете „Благодаря“ и „Весела Коледа“ на учителя на вашето дете. Ако не сте сигурни каква книга би харесала на въпросния човек, може да се спрете и на вариант ваучер за книжарница.

>> Коледни подаръци за него според зодията <<

  • Красива коледна играчка

Ако не искате да притесните учителя с поднасянето на по-скъп подарък, но все пак държите да засвидетелствате уважението си, може да подарите красива коледна играчка за елхата. Това несъмнено е подарък, който ще се оцени и винаги ще влезе в употреба.

  • Растение в саксия

Друг интересен и практичен подарък би бил цвете в саксия, като традиционно се подарява коледна звезда, но вие може да се спрете и на друго растение.

>> Коледен подарък за нея според зодията <<

  • Ръчно направена картичка или картина

За да включите и децата в приготовленията на подаръка, може да им предложите да нарисуват и да направят ръчна картичка или пък тематична коледна рисунка, която да подарят на учителя.

Коментирай