Свободно време

Какво ви очаква през 2019 според месеца ви на раждане

Кратка прогноза

27.12.2018г. / 14 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако сте родени през септември

Вие сте добре балансирана личност, мислите логично, а едни от най-дълбоките ви нужди са любов, романтика и хармония. Новата 2019-а ще бъде годината на взаимоотношенията. Може да срещнете неочаквано някого, който да промени живота ви завинаги. В началото на годината може да преминете през труден период. Избягвайте да мислите за миналото. Останете позитивни и следвайте сърцето си.

Ако сте родени през октомври

Вие не давате лесно сърцето си, но през 2019 година в живота ви ще влезе прекрасна личност, с която ще поставите началото на вълнуващи отношения. Вашите идеи могат да се превърнат в добър източник на доходи. Акцентът ви трябва да е върху дългосрочните цели, независимо дали става въпрос за работа или взаимоотношения.

Ако сте родени през ноември

Родените през ноември са щедри, иновативни и винаги търсят предизвикателства. Също така се нуждаят от лична свобода. Новата 2019-а ще бъде годината, която ще ви донесе толкова много радост. Въпреки това не е изключен финансов стрес, но трябва да сте амбициозни да преодолеете всички тези препятствия. Освободете се от всички остарели концепции, навици и взаимоотношения, които ви пречат.

Ако сте родени през декември

Ако сте родени през месец декември, вие сте трудолюбиви и дисциплинирани. Новата 2019 година ще бъде спокойна за вас. Ще имате време за работа и забавления. Няма да ви липсва увереност и ентусиазъм да постигнете целите си. Не на последно място, пригответе се за повече романтика, а някои от вас и за нова любовна връзка.

 

 

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )