Свободно време

Може ли човек да се справи сам с паник атаките

На този въпрос и на още много отговаря авторът на книгата „Паник атака“ Марина Дунчева

14.12.2018г. / 14 45ч.
Мария Дуковска
Може ли човек да се справи сам с паник атаките

Марина Дунчева е автор на романа „Паник атака“, който разказва нейния опит с паническите атаки, както и борбата ѝ да се справи с тях. С времето тя постепенно намира техники да овладее паник атаките, които са сред най-често срещаните проблеми на съвременния човек. А в романа ѝ ще разберете за тези техники, както и нейните ценни препоръки на човек, преминал през ада на тези наистина трудни изпитания, които са голяма пречка пред нормалния начин на живот.

Роман „Паник атака“
Автор: Марина Дунчева

 

Може ли човек да се справи сам с паник атаките? Първият роман на Марина Дунчева разказва за опита и грешките по пътя към преодоляването на този проблем.

Паник атаките се появяват неочаквано в живота на героинята на романа, в хубави и лоши моменти, в различни житейски ситуации, някои от които критични и изискващи незабавни и съдбоносни решения.

Книгата няма нищо общо с наръчниците рецепти, които обещават с прости стъпки безметежен живот. Проблемите тук са предизвикателство, част от трудностите, които всеки може да срещне.

За автора

 Марина Дунчева е специален педагог-бакалавър и рехабилитатор-магистър. Интересите ѝ са в областта на бойните изкуства и спорта. Дългогодишен инструктор по айкидо и пилатес.

 

Коментирай
Свободно време