Свободно време

Подари любов за Коледа

Магията, която събира в себе си чудни аромати

21.12.2018г. / 16 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

„Благословен да е сезонът, който обвързва всички нас с конспирацията на любовта.“ – Хамилтън Райт

Коледа... Има нещо наистина специално в нея, нещо вълшебно. Свързваме я с детството, когато трепетно очаквахме подаръците под елхата. Или със уханията ѝ… Ароматът на канела, яйченият пунш, портокаловите корички и ванилията от току-що приготвените Коледни курабии и какво ли още не... Всичко, което събужда сетивата ни.

Така например, ароматът на портокали повишава положителните емоции, канелата също подобрява настроението. А когато човек се чувства щастлив и е положително настроен, той е готов да дарява любов, но и да я приема. Даряваме на близки, приятели, познати и непознати.

Усмихваме се повече от обикновено и понякога не осъзнаваме колко ценна е усмивката за другите, но и за нас. Коледа е онзи момент в годината, който ни вдъхновява да зарадваме хората около себе си и да споделим положителните емоции.

Какво сте подготвили за любимите си хора тази Коледа? Предлагаме ви една вдъхновяваща идея: София Мел ни дават възможност да зарадваме любим човек с един от лимитираните им подаръци. За целта е нужно да напишете специално послание до скъп човек и да го споделите тук, а след това да регистрирате касов бон от покупката на поне 2кг брашно София Мел.

Подарете любов с един жест!

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/FikOT0XMWuw" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Снимки: iStock; facebook София Мел

 

Коментирай
Свободно време