Свободно време

Каква ще бъде 2019-а според личното ви число

Очакват ни промени

07.01.2019г. / 14 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новата 2019-а година ще бъде под влиянието на тройката от нумерологична гледна точка. Това ще е година на творчество, себеизразяване и привеждане в съответствие. Три се счита за специално число. Чрез енергията на тройката ще можем да изразим истинската си същност и истинските си желания.

Каква ще бъде за вас 2019-а според личното ви число за тази година?

За да разберете кое е вашето лично число, трябва да съберете цифрите на рождената си дата, месеца и годината. Например, ако сте родени на 23 май 1980 г., сметките изглеждат така 2+3+5+1+9+8+0=28.

След това събирате цифрите на числото, което се получава след знака за равно. Тук сборът на 2 и 8 е 10. Съберете 1 и 0 и ще получите вашето лично число, което е 1.

Ето какво ви очаква:

Лично число 1

Това е година на ново начало за вас. През последните месеци сте успели да постигнете напредък. Възможно е да сте направили и драстични промени в живота си. През 2019-а ще може да изразите вашата нова същност пред света. Стартирането на нови проекти, правенето на нещата по различен начин и даването на нов старт, ще бъде силен фокус за вас тази година.

За кои китайски зодии 2019-а ще бъде по-успешна?

Лично число 2

През 2019-а ще трябва да продължите да „строите“ и да напредвате. Вие сте на правилния път и сте се отправили в правилната посока, но сега трябва да помолите другите за помощ и напътствия. Ще имате нужда от подкрепа, за да постигнете целите си и да следвате желанията си. Обучения и създаване на солидни партньорства, ще бъдат основна тема за вас тази година. Не се страхувайте да поискате помощ, ако имате нужда от нея, както и да направите изграждането на нови приятелства и съюзи приоритет.

Лично число 3

Очаква ви една много специална година. Имате много творчески потенциал и е време да го разкриете максимално. Трябва само да повярвате в себе си и да предприемете необходимите стъпки. Няма нищо, което да не можете да постигнете, а късметът ще ви следва навсякъде. Не се страхувайте да си поставяте големи цели. Не забравяйте да обърнете внимание и на ума, тялото и душевното състояние, спортувайки и хранейки се здравословно.

Годишен хороскоп за 2019-а

Лично число 4

През новата година ще може да постигнете духовен растеж, да придобиете нови знания. Възможна е появата на семейна карма, която ще бъде изчистена или пък ще проявите желание да се свържете отново с корените си по някакъв начин. Ще бъде важно да създадете чувство за общност в семейство и като цяло ще имате нужда да се чувствате по-сигурни. Новата 2019-а също ще е година на духовно развитие за вас.

Коментирай