Свободно време

Дневен хороскоп за 30 януари

Водолеите да не споделят

30.01.2019г. / 06 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Сряда също ще бъде динамичен и напрегнат ден. Важно е да запазим спокойствие и да не действаме импулсивно. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Околните ще се убедят, че не са оценявали достатъчно високо качествата ви. Преценете обективно обстановката и ако условията са подходящи, поискайте повишаване на възнаграждението си. Направете го внимателно и следвайки правилата, за да не станете обект на подигравки.

Телец

Ще е трудно да реализирате всичките си замисли. Околните по един или друг начин ще ви дават да разберете, че не са склонни да ви съдействат. След като довършите рутинните си задачи заемете се с нещо, което ви е приятно, за да разведрите собственото си настроение.

Близнаци

Динамичен и напрегнат ден. Не се натоварвайте с допълнителни отговорности. Вслушвайте се в мнението на околните, вероятно ще ви подскажат ефективен начин за преодоляване на поне едно от затрудненията ви.

Рак

Отделете време и се опитайте да сте съпричастни към хора, които в трудни моменти са ви помагали. Днес някой от тях ще има нужда от грижа. Въздържайте се от прояви на откровеност, не говорете за себе си, по-подходяща е ролята на добър слушател.

Лъв

Предобед е вероятно да преживеете някаква неприятна случка. Преценете кои конкретни факти са довели до сблъсък на интереси. Въздържайте се от прояви на егоизъм и си давайте сметка за нуждите на околните, за да оправите нещата без допълнителни негативи.

Дева

Още от сутринта може да останете с впечатлението, че вече сте преживявали случките на които присъствате при това неведнъж. Търсете нестандартни решения, за да се измъкнете от така създалата се ситуация. Бъдете нащрек, някой се опитва да ви намери слабото място.

Везни

Не си усложнявайте живота, като опитвайки се да услужите се захванете за нещо, за което не сте подготвени. Няма да получите допълнително заплащане за работата си, а лошото е, че може да не получите и най-обикновена благодарност. Вечерта е по-добре да останете в обкръжението на близките си.

Скорпион

Първоначалната ви идея ще е да се занимаете с някои лични или семейни въпроси, но още с пристигането на работното място ще установите, че е належащо да се включите активно в екипната работа. Направете го без отлагане. Съвсем скоро ще получите добра награда за положените усилия.

Стрелец

Ще се наложи да взимате бързи решения, свързани с определен риск. Подхождайте към задачите си делово и индивидуално към всяка една от тях. Въздържайте се от създаване на нови контакти, ако задълженията ви не го изискват.

Козирог

За предпочитане е да се включите в колективната работа, ще е с пъти по-ефективна от индивидуалната. Обръщайте внимание на детайлите и се постарайте да се концентрирате максимално. За ваши неотложни задължения ще получите помощ.

Водолей

Не обсъждайте с никого интимни подробности от живота си. Не правете личните проблеми публично достояние. Не всички гледат на вас с добро око, а някой от доста време чака да направите грешка, от която да се възползва.

Риби

Ще се случат различни непредвидени събития и не всички ще са ви приятни. Не се впечатлявайте прекалено много от постъпките и реакциите на околните. Овладейте пристъпите на раздразнителност, за да не обтегнете отношенията с близките си.

Коментирай