Свободно време

Дневен хороскоп за 6 февруари

Приходи за Стрелците

06.02.2019г. / 06 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Сряда ще бъде интересен ден. Някои представители на определени зодии ги очакват и приходи. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Преценявайте стриктно разходите си днес. Ликвидирайте задълженията си, ако имате такива, и чак след това разпределяйте наличностите. На среща със стари приятели ще научите окуражаващи новости за бизнеса, с който се занимавате.

Телец

Ще се наложи да се заемете и бързо да отстраните стар проблем. Не е финансов и няма да ви затрудни, но ще отнеме време, което ще трябва да отделите от почивката си. Напълно уверено днес можете да заложите на личния си чар. Даже шефът няма да може да устои на пленителната ви усмивка и ще си спести забележките.

Близнаци

Ще ви помолят за помощ. Не отказвайте, ако става дума за много близки хора. Във всички останали случаи е по-добре да се дистанцирате. Не позволявайте на роднините да въздействат на решенията ви.

Рак

Няма да сте в състояние да се справите самостоятелно със служебните задължения, така че си осигурете сътрудничество още от сутринта. Странна случка, на която ще присъствате в ранния следобед ще ви върне в миналото. Дали спомените ще ви развеселят или не, зависи от настроението ви като цяло.

Лъв

Съвсем ненадейно ще ви предложат да промените длъжността си или условията на работа. Офертата ще ви завари неподготвени и първоначално може доста да ви смути. Не отговаряйте преди да сте обсъдили ситуацията с членовете на семейството си.

Дева

Ще се наложи да направите някакъв непредвиден разход, който вероятно ще бъде посрещнат доста враждебно от брачния партньор или любимия човек. В същото време на работното място обстановката ще е доста променлива, несигурна и смущаваща. Не е желателно да тръгвате на път дори на близки разстояния.

Везни

С доста задачи ще се наложи да се занимаете днес, ще са различни като естество и преминаването от една тема към друга на моменти ще ви затруднява. Независимо от това за вас е по-добре да действате самостоятелно. Присъствието ви на мило семейно тържество вечерта ще възстанови доброто ви настроение.

Скорпион

Предстоят важни делови срещи. Отстоявайте позициите си, но без излишна упоритост и прекалени амбиции. Съобразявайте се със спецификите на събеседниците си, за да не ги превърнете от свои почитатели в свои врагове. Действайте с фантазия.

Стрелец

Ще получите финансов приход, който очаквате от доста време. Използвайте част от него за разплащане на текущите си задължения, друга част заделете като запас. Вземете незабавни мерки, ако усетите влошаване на здравословното си състояние.

Козирог

Вероятността да ви поканят ненадейно да участвате в професионална дискусия или важна делова среща не е за пренебрегване. Отделете няколко минути и се погрижете за външния си вид преди да се появите където и да било. Реакциите на околните ще ви покажат, че действията ви са били съвсем основателни.

Водолей

Ако е възможно да подбирате заниманията си, то ориентирайте се към онези, изискващи фантазия и творчески подход. Нищо няма да се получи, ако работите по принуда и без желание. Не е изключено да се наложи да направите допълнителни покупки, свързани с гости отдалече.

Риби

Един от успешните ви дни, но не приспивайте бдителността си. Дребни неприятности ще има и ще дойдат оттам, откъдето най-малко очаквате. Не споделяйте мнението си пред широка аудитория. Някои ваши изказвания може да бъдат възприети крайно деформирано.

Коментирай