Свободно време

Дневен хороскоп за 8 февруари

Раците да внимават в любовта

08.02.2019г. / 06 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

В петък ще трябва да се справим с емоциите си, ще трябва да взимаме разумни решения. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Колега, с когото не сте в блестящи отношения, ще ви изненада с реакцията си. Ще защити изразената от вас позиция точно когато всички се опитват да ви оборят. Разговорите с любимия човек няма да ви доставят удоволствие, но ще ви подскажат причините за разминаването в мненията ви.

Телец

Сили и вдъхновение не ви липсват, но мислите ви са насочени повече към почивка и развлечения, отколкото към работа. Следвайте предварителния си график, за да не забравите или пропуснете нещо важно. В процеса на работа може да се наложи да общувате с хора, които не са ви особено приятни, следвайте правилата на добрия тон.

Близнаци

Емоционалното ви състояние е нестабилно и през целия ден ще реагирате много повече с чувства, отколкото с разум. Отстоявайте позициите си, но търсете и компромисни решения, за да не стигнете до положение, в което „няма връщане назад“. Не отговаряйте веднага на оферта за допълнителна работа.

Камъни за късмет според китайския зодиак

Рак

Инициативата ви днес ще бъде поощрена и работата ви ще получи висока оценка. Важно е да запазите личните отношения спокойни, не се опитвайте непрекъснато да контролирате действията и решенията на околните. Любимият човек ще е в добро настроение и с желание да угоди на всичките ви капризи, не пропускайте момента.

Лъв

Най-сериозната ви грижа днес ще е свързана със здравето на близък. Не се доверявайте на първата чута диагноза или мнение, потърсете допълнителна консултация. При обсъждане на проблемни въпроси с любимия човек следвайте интуицията си. Ще имате възможност да се реванширате на човек, който преди време ви е помогнал.

Дева

Въздържайте се от нови начинания или промени в личния живот. Няма да постигнете очаквания резултат и може да се разочаровате. На работното място контактите ще са интензивни, преценявайте изказванията си, за да не навредите на отношенията.

6 начина да бъдете добър и желан комуникатор

Везни

Присъствието на публично събитие ще промени позицията ви спрямо факти, които до момента сте възприемали за неоспорими. Ще получите комплименти, но не преувеличавайте постиженията си. Ще възстановите прекъсната стара връзка, но нищо няма да е същото като преди.

Скорпион

Дребна случка в началото на деня ще ви развали настроението. Преценете доколко сте раздразнителни и ако се налага, усамотете се за известно време, докато стабилизирате емоциите. Въздържайте се от каквито и да било покупки, ще се окажат несполучливи. Вечерта близките ще ви направят някаква приятна изненада.

Стрелец

Подгответе се старателно, ако се налага да пътувате. Проверете документите и екипировката си. Контактите ще са интензивни. Старите познати ще ви зарадват, а новите ще ви харесат. Ще се наложи да се справите за кратко време с поредица дребни, но спешни задачи. Ще е малко напрегнато, но е по-добре да не отлагате.

Козирог

Участието ви в кратковременна форма на обучение може да е свързано с кратко пътуване. Преди да тръгнете помислете дали не оставяте недовършени задачи, неизпълнени обещания и неплатени задължения. Не прехвърляйте ангажиментите си върху никого, ако искате и да се образовате, и да се забавлявате.

Водолей

Част от днешните ви действия ще станат повод за критика. Ако ви се стори, че ситуацията, в която попадате ви се е случвала и преди, значи че е време да промените нещо в начина на работа. Противоречията ще са свързани предимно с членовете на семейството ви. Не отказвайте помощ, но и не се нагърбвайте с всички задачи.

Риби

Интересен ден, изпълнен с предизвикателства. Съвсем случайно и без чужда намеса ще разберете какво мисли за вас човек, на чието мнение всъщност много държите. Ще ви подейства окуражаващо и вдъхновяващо и ще ви подскаже как да се справите с текущо затруднение.

Коментирай