Свободно време

Седмичен хороскоп за 11 – 17 февруари

Девите да внимават с парите

10.02.2019г. / 18 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През втората седмица на февруари ще трябва да внимаваме с финансите. Добре е да не споделяме и идеите си, ако все още не сме намерили почва за реализация. Повече за това какво ви очаква, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Във ваша полза е да овладеете емоциите в началото на седмицата. Качества като наблюдателност, аналитичност, самостоятелност, последователност ще са ви изключително полезни. В този период бихте могли да повишите леко приходите си или пък да намалите разходите, пазарувайки разумно.

В средата на седмицата ще сте неспокойни и няма значение кой какви съвети ще ви дава. Колкото и да са разумни вие ще си правите каквото сте си наумили, включително смели експерименти и участие в хазартни игри, изходът от които може да е свързан с неприятности.

През втората половина от седмицата мислите ви ще са ориентирани предимно към уреждане на материални и финансови проблеми, с които ще се справите, ако неутрализирате конкурентите си.
В края на седмицата не е изключено да ви изненадат с любовно обяснение на публично място, което при това да дойде от влиятелна личност. Реагирайте така, че да не засегнете нечие самочувствие.

Подаръци за Свети Валентин според зодията

Телец

В началото на седмицата ще сте много по-чувствителни от обикновено и интуицията ви ще е по-силна. Уверено може да следвате вътрешния си глас, ще намерите правилни решения точно тогава, когато процесите ви изглеждат неуправляеми и ви се струва, че сте в „задънена улица“.
След средата на седмицата енергетиката ви бавно, но устойчиво ще се повишава.

Ще сте много по-инициативни, ще можете да издържите на големи натоварвания, но в същото време ще сте и леко сприхави, ще се засили желанието ви да демонстрирате индивидуалността си. Търсете баланс между мислите и действията си. Придържайте се към обичайния си метод на работа: последователно и с умерено темпо.

Ще сте достатъчно ефективни и в същото време ще предотвратите някои неприятности като физически травми или остри противоречия с близките ви.

Близнаци

Преживяванията през първите дни на седмицата ще са свързани с хора или събития от друг регион, държава, култура или етнос. Не е изключено да ви посетят ваши далечни роднини или такива на брачния партньор. Ще се справите с решаването на сложен юридически казус, което ще ви „разчисти“ пътя за стартиране на оригинална идея.

Съобразявайте поведението си с характера на приятелите, защото съществуват предпоставки за недоразумения, които вас ще ви изненадат, а тях ще ги огорчат. Опитвайте се да преценявате събитията от различни гледни точки и да не защитавате само своите интереси. Не разгласявайте перспективните си планове, ако не сте си изработили стратегия за реализацията им.

В края на седмицата е възможно да ви възложат допълнителна задача, която ще е свързана и с допълнително заплащане. Уточнете подробно всички условия преди да се захванете.

4 зодии, които са добри комуникатори във връзките

Рак

Важните задачи през тази седмица ще са свързани с уреждането на финансови въпроси. Може да са свързани не само с лични, но и с чужди парични средства. Събитията ще са динамични и Раците още в първите дни на седмицата ще усетят леко изтощение, нежелание за активни контакти и нужда от повече сън.

Ще има изненадващи случки, свързани с приятелите, които ще ви търсят както за хубави, така и за не много добри поводи. Опитайте се в почивните дни да си осигурите активна почивка в предпочитана компания, за да възстановите силите си максимално. Необвързаните ще получат странно, но и доста оригинално предложение за нова връзка.

Лъв

Интересен период предстои за представителите на царския знак. През тази седмица те няма да живеят за себе си, а за другите. Ще се наложи да отстояват чужди интереси, да помагат на повече от един човек. На първо място по важност ще се окажат бизнес-партньорите или любимия човек. Отношения, създадени скоро ще разкрият същността си. Ще стане ясно дали са полезни или вредни, дали трябва да продължат или да бъдат своевременно прекратени.

Проявете предпазливост, защото ще сте податливи на чуждо влияние. Старайте се да се свържете с правилните хора, да уговорите детайлно перспективни сделки и да изясните както своите цели, така и тези на хората от обкръжението ви.

В сряда и петък въздействието ви ще е особено силно. В почивните дни можете да се посветите на хобито и любимите си занимания.

Девизът на всяка зодия в Годината на Жълтата земна Свиня

Дева

Събитията ще се развиват почти в рамките на предвижданията ви. Ежедневните задължения няма да ви затруднят и ще напредвате с умерено темпо. Покрай професионалните ще подредите и текущите житейски занимания без да се натъквате на сериозни пречки. Както настроението, така и самочувствието ви ще са непоклатими.

Ще разполагате с достатъчно време и е желателно да използвате част от него и да се погрижите за собственото си здраве. Направете го в средата на седмицата. Добре е да направите профилактичните си прегледи, а ако случайно не се чувствате добре, оздравителните процедури, предприети в този период ще са изключително ефективни. Ще окажат влияние и ще се възстановите бързо. Бъдете внимателни, съществуват и предпоставки за травми.

Изненадите, доколкото ги има, ще са приятни. Ще са свързани с новини отдалече, подарък отдалече или гости отдалече и дори малко да ви „притиснат“ откъм време, да ви принудят да промените леко организацията си, ще го направите с удоволствие.

Избягвайте финансовите рискове. Непланираните разходи, ако не са прекалено високи, ще възстановите бързо.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )
iskam da popitam - a za moeto ogor4enie niakoi misli li ? a za moite nespomoini momenti niakoi misli li ?niama zna4enie , sviknala sum .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар