Свободно време

Участвайте в играта ни за 8 март и спечелете страхотни награди

Създайте вашето празнично послание само с 4 клика и можете да спечелите атрактивна награда

08.03.2019г. / 15 38ч.
Мария Дуковска
Участвайте в играта ни за 8 март и спечелете страхотни награди

Скъпи читатели,

Наближава 8 март – един от най-вълнуващите дни в годината, в който по традиция отбелязваме празника на Жената. По случай този прекрасен повод ви каним да участвате в нашата нова игра „Специална ти, всеки ден бъди!".

Целта на играта е да ви усмихне, да ви зареди с настроение и да ви даде възможност да получите чудесна награда за още по-приятни емоции!

Играта ни стартира на 18 февруари 2019 г. и ще продължи до 8 март 2019 г включително.

Условията на играта са да създадете вашето специално послание за празника само с 4 клика и да се регистрирате за участие. Вижте как може да създадете описанието бързо и лесно тук. 

В настоящата игра нямат право да участват служители на „Инвестор.БГ“, техни роднини по права линия без ограничения, както и администратори на фен страниците на дружеството. 

Ако желаете, можете да споделите описанието си и във Фейсбук. Важно: няма ограничения в броя на участията на всеки потребител. Може да създавате колкото описания желаете.

На 11 март (понеделник) 2019 г. редакционният екип на Az-jenata.bg ще изтегли печелившите и ще обявим техните имена в сайта и в страницата ни във Фейсбук.

А ето какви чудесни награди ви очакват:

  • 3 козметични процедури;

  • 10 комплекта с козметични продукти, всеки от които съдържа: душ гел със сок от Арония 150 мл, лосион за тяло със сок от Арония 200 мл и крем за ръце със сок от Арония 100 мл + удобен несесер за съхранение;

  • 3 комплекта ароматна свещ и книга.  Уникална комбинация от бавно изгарящ восък и естествени съставки, които развиват сложен и завладяващ аромат;

  • 3 прекрасни Jungle Jar – Градинка в буркан. Красива и естествена декорация за дома или офиса ви.

* Снимките са примерни визуализации на наградите. Възможни са разлики между снимките и наградите. 

Желаем ви успех в играта и бъдете винаги прекрасни и много обичани!

 

Коментирай