За дома

5 причини да изберем ароматна свещ за подарък или декорация

Зарадвайте сетивата си с невероятните аромати на Sentohome

20.02.2019г. / 12 58ч.
Мария Дуковска
5 причини да изберем ароматна свещ за подарък или декорация

Ароматите са навсякъде около нас, в очакване да бъдат открити и споделени. Те са малките удоволствия, които правят всеки наш ден различен, създавайки ни настроение, наслада и спокойствие.

Ароматните свещи са прекрасна идея, с която можем да декорираме дома или работното си място, както и да зарадваме близък или приятел с чувствен подарък. Освен че са красиви за декорация, ароматните свещи имат няколко ценни свойства, с които подобряват настроението и емоционалното ни състояние. Ето някои от тях:

* Ароматните масла на този тип свещи имат силен успокояващ ефект и способност да ни накарат да се отпуснем, редуцирайки стреса.

Прекрасните аромати оказват благоприятно въздействие на емоционалното ни състояние.

* Едно невероятно свойство на ароматните свещи е, че помагат на хора с проблеми със съня. Ароматерапията посредством ароматни свещи представлява прекрасен и естествен начин да си помогнете при безсъние. Сред най-успокояващите аромати се нареждат лавандула, лайка, сандалово дърво, майорана.

* Дават силен енергиен тласък. Когато сме изморени, а имаме още задачки за вършене, някои аромати могат да ни заредят приятно с енергия и да ни тонизират. Цитрусовите аромати, бергамот, канела и джинджифил са наистина вълшебни и енергизиращи.

* Облекчават симптоми на настинка и хрема. Някои специфични аромати имат свойството да отпушват носа при хрема и да действат облекчаващо, както и да успокояват при простуда и грип. Използвайте силата на аромати като мента, евкалипт, черен пипер при подобни състояния и ще усетите вълшебния им ефект.

Всички тези аромати и още много прекрасни свещи ще откриете в SENTOHOMEонлайн магазин за луксозни ароматни свещи, аромати за дома и аксесоари. Той е създаден от собствениците си с желанието да споделят страстта си към прекрасните естествени аромати, ароматните свещи и декорации, които допринасят за една неповторима атмосфера във всеки дом.

Всички продукти в магазина са внимателно подбрани от утвърдени европейски производители с дългогодишни традиции в производството на луксозни аромати за дома, предимно Великобритания и Белгия, които използват висок клас естествени съставки, натурални етерични масла и растителен восък.

Магазинът предлага и доставя в цялата страна голямо разнообразие от ръчно изработени ароматни свещи с високо качество и атрактивен дизайн, в различни цветове, форми и размери, както и актуалните в момента дифузери с дървени пръчици, които са красиви и дълготрайни.

Изберете елегантен акцент за вашия дом или направете оригинален подарък – ароматна свещ за повече уют и топлина, атрактивен дифузер с дървени пръчици или освежаващ спрей и се потопете в букет от прекрасни ухания за неповторима наслада на сетивата.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Читател ( преди 5 години )
Тези неща, стъкленица с ароматизираща течност и напъхани в нея десетина пръчици от ратан може би, са наистина трайни, ароматизират приятно дълго време.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар