Свободно време

Как да изберем подарък за Свети Валентин

Показвайте любовта си при всеки възможен повод

28.02.2019г. / 14 07ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

На Свети Валентин всеки иска да бъде с половинката си и да я зарадва с романтични жестове. Не е изненадващо, че толкова много внимание се обръща на избора на подарък за този светъл празник. Но не е необходимо да очаквате Свети Валентин, за да покажете своята любов към партньора си, а може да използвате всеки един момент да го изненадате приятно с идеалния подарък. Ето няколко идеи за вълнуващ и чувствен подарък.

Универсални подаръци за Свети Валентин 

Ако изборът не е лесен за вас и няма идеи, които биха угодили на вашата сродна душа на този празничен ден, не се обезсърчавайте. Особено за такива случаи има универсални подаръци за Свети Валентин. Светлият празник на любовта пробужда в нас нежност и желание да се грижим за нашите близки, подарък, който вече е класика, ще помогне да се покаже тази нежност и грижа. Става въпрос за изискана баня.

Ароматните и релаксиращи соли за вана, пяна, лосиони и етерични масла са не само приятен и ефективен подарък, но и перфектно продължение на романтична вечеря. И ако добавите към този набор няколко ръчно изработени сертификата за масаж в изпълнението си, на получателя няма да му остане нищо освен да се стопи на място.

Вместо хиляда думи

Ако вашият партньор не се счита за почитател на релаксиращи бани – няма значение. Очарователен комплект може да бъде сглобен от продукти за грижа за тялото, косата и лицето. Овлажняващ лосион за тяло, подхранващ крем за ръце и лечебно хигиенично червило са всичко, от което се нуждаете, за да покажете истинска грижа за любимия човек през зимата.

Оригинални идеи

В съвременния свят всичко рядко и необичайно е особено ценно. Продуктите на големите корпорации ни интересуват много по-малко в сравнение със занаятчийски изделия от уникални производители.

Парфюми niche е възможност да изберете един рядък аромат, компоненти за които са събрани по целия свят. Възможност да се откажете от масовия пазар и да изберете за своя любим уникална миризма, която се вписва перфектно в неговия образ. В допълнение, това е чудесна възможност да демонстрирате на половинката си колко изтънчено разбирате нейните или неговите предпочитания.

Коментирай