Свободно време

Любовен хороскоп за 18 – 24 март

Объркване в любовта

18.03.2019г. / 16 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Тази седмица планетата на любовта – Венера, която се намира в партньорския ви сектор, ще заеме добра позиция към Юпитер, който управлява романтиката и удоволствието. Независимо дали сте обвързани или не, любовта ще ви радва. Единственият проблем е, че може да сте твърде фокусирани върху професионалните си цели.

3 неща, без които връзката няма да оцелее

Дева

Необвързаните Деви ще искат да се насладят на всичко, което им предлага животът. Може да откриете, че пред вас има добра романтична възможност с определен човек. Правете това, което ви носи радост. Ако вече се намирате във връзка, поведението на половинката ви може да ви подейства объркващо. Поговорете.

Везни

Пълнолунието във вашия знак ще ви накара да почувствате емоционална бъркотия. Ще премисляте всичко, което чувствате за някой в близкото ви обкръжение. Емоциите понякога могат да бъдат неудобни за вас. От друга страна искате и връзката ви да бъде подредена, да се чувствате хубаво в нея. Тази седмица ще се замислите защо вашата връзка не ви кара да се чувствате по този начин.

Причините Той да скъса с вас според зодията

Скорпион

Емоциите, които изпитвате с половинката си един към друг, тази седмица ще напомнят за себе си. Ако взаимоотношенията ви са на ръба, има шанс и двамата да проявите желание да поправите връзката си и да осветлите онези чувства, които са останали непроменени в миналото. Объркващи ще бъдат следващите дни за необвързаните Скорпиони, които се опитват да срещнат нов партньор.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )
hihhii, moia liubim goliam bliznak ,,,,palavnik , koito izpolzval vremeto v koeto e sam da se preotkriva , , zaka4ka , hahaha
отговор Сигнализирай за неуместен коментар