Интимно

Причините Той да скъса с вас според зодията

Какво да очаквате от половинката си

04.10.2018г. / 11 39ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки има различна търпимост във връзката и поради това хората късат с партньорите си по разнообразни причини. За едни изневярата е непростима, за други ревността, за трети липсата на доверие. Причините могат да са наистина много. Всяка раздяла има своите предупредителни знаци. Просто трябва да умеем да ги разчитаме.

Понякога двама души са несъвместими и това е нормално. Никой не е виновен за раздялата, партньорите просто поемат по своите пътища поотделно.

Съществуват обаче характерни белези, по които отделните зодии се различават в стила си на късане с половинките. Всяка зодия има своите причини, които често се оказват крайъгълни камъни за връзката им.

Женски хороскоп за октомври 2018

Овен

Овенът е твърдоглав и обича да контролира. Невинаги понася директни удари заради гордостта си. Овенът ще ви каже в очите какво се случва с връзката ви без да изпитва разкаяние. Често Овните предпочитат просто да уведомят половинката си, след като вече са се отегчили от нея. Овенът обожава преследването. Тръпката от него разпалва страстта и интереса му. Когато този период приключи връзката ви с Овена има два изхода – или да продължи, в случай че Овенът е истински влюбен във вас, или да приключи, защото страстта и интересът му са стихнали.

Телец

Рядко Телецът ще бъде инициатор на раздялата. Дори във връзката да има проблеми, Телците предпочитат да се опитат да се справят с тях или да се правят, че не съществуват, отколкото да направят първата крачка към прекратяване на отношенията.

Въпреки това, ако все пак се стигне до решение за раздяла от страна на Телеца, то в повечето случаи би било заради разбито сърце, което вие сте му причинили. Телците са чувствителни и не понасят лъжа, изневяра, липса на демонстрация на любов.

Близнаци

Мъжът Близнаци няма да поиска раздяла, дори да знае, че трябва. Той ще се лута напред-назад в търсене на правилния път. Докато разбере какво точно трябва да направи, той ще се държи с вас хладно и ще демонстрира тотална липса на интерес, надявайки се вие да направите решаващата крачка.

Според зодията: Какво мъжете намират за привлекателно и отблъскващо?

Близнаците удължават агонията от раздялата и правят нещата още по-трудни за разрешаване дори след нея. Вероятно той ще е този, който ще ви напише съобщение, в което показва съжаление и колебание дали е направил правилния избор. Ще иска да говорите отново, изливайки сърцераздирателна пледоария.

Рак

Ракът е изключително чувствителен. Той ще плаче въпреки мъжката си осанка. Ще държи сантиментална реч, с която прехвърля на вас цялата вина за разпадащите се отношения. Когато видите любимия си човек, потънал в толкова много болка, вероятно ще ви се прииска да се сдобрите. Точно тогава идва моментът, в който Ракът е способен да обърне излиянията си на 180 градуса и да затръшне вратата театрално след себе си.

Коментирай