Свободно време

Дневен хороскоп за 15 март

Везните да не влизат в конфликти

15.03.2019г. / 07 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Петък ще бъде динамичен ден. Ето какво ви съветват звездите.

Овен

Ще чуете добри думи за себе си на работното място, което пък ще се отрази положително на настроението и самочувствието ви. Устремени към преодоляване на кариерни върхове не пренебрегвайте сигналите за здравословен проблем, колкото и да са незначителни. Помислете какво сте обещали на близките си и го направете, за да не търпите основателните им упреци.

Телец

Човек от близкото обкръжение ще ви оскърби с поведението си. Изолирайте се, макар и за кратко, за да успеете да се овладеете. Не е във ваша полза да „поемате хвърлената ръкавица“. Обстоятелствата съвсем скоро ще се променят и ще имате възможност за реванш.

Близнаци

Ще се наложи да действате активно, независимо от предпочитанията ви. Преценявайте много бързо кое наистина е спешно и задължително да се направи и кое търпи отлагане. Не позволявайте да ви губят времето с незначителни занимания. Ако сте достатъчно организирани ще получите очакваните резултати.

10 начина да се събуждате по-щастливи всеки следващ ден

Рак

Обстоятелствата ще са подходящи, за да реализирате някакво свое желание. Като цяло събитията през днешния ден ще са положителни. На работното място ще усетите уважението на колегите, а у дома, любовта на близките. Непозната до момента дейност ще привлече вниманието ви.

Лъв

Не е нужно да участвате и да се намесвате във всички събития, които се случват около вас. Овладейте желанието да сте във водеща роля, наблюдавайте и преценявайте на кого можете и на кого не трябва да гласувате доверие. Излишно е да рушите стереотипи, наслагвани с години, от веднъж няма да се получи.

Дева

Условията на работното място ще са подходящи за представяне на собствените ви идеи. Проявете предпазливост точно спрямо хората, които са реагирали най-възторжено и ентусиазирано. Поне един от тях ще се опита да провокира спор, чрез който да ви постави в неудобно положение и да използва постиженията ви за своя сметка.

3 зодии, които се влюбват на първа среща

Везни

Мнението ви може категорично да се размине с това на шефа или други влиятелни личности днес. Фактът, че открито ви се противопоставят ще ви накара да се съмнявате в себе си. Разполагате с достатъчно време, за да проверите твърденията си. Направете го за собствено успокоение. Съвсем скоро ще докажете, че твърденията ви са правилни.

Скорпион

Ще получите покана за участие в конференция, семинар или друга форма за обмяна на опит, където новите запознанства ще са много. Подгответе се старателно както по отношение на темите, които ще се разискват, така и по отношение на външния си вид. Ще направите неописуемо впечатление с отзивчивостта и великодушието си. Не е изключено между вас и един от новите ви познати да пламнат романтични искри.

Стрелец

Ще се наложи да се върнете към стари споразумения, които ще претърпят промяна. Част от събитията през деня няма да са от най-приятните, но ще се справите, благодарение на присъщата си находчивост. С чувство на огромно облекчение ще прекратите наскоро започната връзка.

Козирог

Ако до момента сте полагали огромно старание, за да напреднете, но резултатите не са били убедителни, то днес ще разберете, че е имало защо и трудът ви не е отишъл напразно. Добрите новини може да са свързани с професионалните позиции, обучението, обзавеждането у дома. Подхождайте деликатно при уреждане на любовните отношения.

Водолей

Непредвидена среща или друго събитие, свързано с личния живот ще се отрази върху емоционалното ви състояние. Настроението ви първоначално рязко ще се повиши, но след известно време, премисляйки обстоятелствата, може да се трансформира към по-минорна гама. Ще възвърнете душевното си равновесие, ако вечерта останете в позната обстановка и ограничите контактите.

Риби

Предобед всичко, с което се захванете ще се реализира по най-добрия начин. Напредъкът ще се отрази положително на самочувствието ви. Въпреки всичко е желателно да запазите реална представа за позициите си. Следобед и вечерта обстановката около вас ще е спокойна и предразполагаща към романтични преживявания.

Коментирай