Свободно време

Дневен хороскоп за 20 март

Лъвовете да внимават с парите

20.03.2019г. / 07 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Следвайте задълженията си и не се намесвайте в чужди занимания. В състояние сте да се справите с всяка възложена задача, знания и опит не ви липсват, но сте доста нерешителни. Отношенията с колегите едва ли ще са толкова конструктивни, колкото ви се иска, но не сте в позиция да промените каквото и да било, така че не се и опитвайте.

Скорпион

Резултатите от днешната ви работа може да не удовлетворят очакванията ви, но пък ще са ви полезни дълго време. Не е желателно да рискувате, особено що се отнася до финансите ви. Не пренебрегвайте мнението на партньорите си, ще ви помогне да подобрите организацията и да повишите ефективността си.

Стрелец

Девизът ви днес трябва да е опит, старание, дисциплина. Уплътнявайте времето си максимално, всяко забавяне може да е свързано с материални загуби или морални вреди. Вероятно ще се наложи да оставите домашните задължения на заден план, така че ако искате да ги довършите изцяло е по-добре да ги отложите за друг ден.

Седмичен хороскоп за 18 – 24 март

Козирог

Не си правете твърде амбициозни планове. Не разполагате с достатъчно ресурси за реализацията им и ще изгубите твърде много време, обмисляйки изпълнението. Ориентирайте усилията си изцяло към текущата работа, колкото и да е монотонна. Не обещавайте нищо и не вярвайте на обещания, ще ви подведат.

Водолей

Ще разполагате с добри възможности за създаване на нови делови контакти. Заемете се с трудоемките и отговорни задачи. Енергетиката и творческият ви потенциал са в хармония. Ще ви хрумнат оригинални идеи за справяне със затрудненията, на които сте се натъквали до момента. Не прекалявайте с разходите.

Риби

Емоционалното ви състояние е леко нестабилно, прекалено сте чувствителни и в състояние да се разстроите дори от шеговита забележка. Намалете инициативата и контактите. Ще се чувствате много по-спокойни, ако не се налага да се съобразявате с прекалено много хора и да се занимавате с непознати дейности.

Коментирай