Свободно време

Цвети Радойчева представи най-новия си сингъл „Изчезни“

Певицата планира и самостоятелен концерт

26.03.2019г. / 15 52ч.
Михаела Лазарова
Цвети Радойчева. Снимка: Хайлайф

Цвети Радойчева. Снимка: Хайлайф

Родната попзвезда вече е готова с най-новата си песен по нейна музика, текст на големия текстописец Петър Москов и аранжимент на Алекс Нушев, чиято премиера се състоя преди дни. Завладяващото парче носи хитовото заглавие „Изчезни“. Песента е насочена срещу насилието към жени. Невероятната Цвети Радойчева бе специален гост на конкурса Мис София 2019.

Вечерта се превърна наистина в специална, тъй като певицата изпълни един от хитовете си – „Бъди до мен“, както и новата си авторска песен – „Изчезни“. И за това събитие Цвети бе заложила на разкошен тоалет в червено, дело на дизайнерката Ради Лазарова, която съвсем скоро беше наградена с приза „Златна игла 2019“ в категория Млад дизайнер на годишните награди на Академията за мода.

Рецептата на Цвети Радойчева за витаминозна салата с микс от семена

Цвети Радойчева сподели, че подготвя снемането на видео към сингъла Изчезни“, което скоро ще сподели със своите почитатели. Но не само това, за тази година тя планира и своя първи самостоятелен концерт, на който ще изпълни всички свой авторски песни, които е създала до този момент в музикалната си кариера, любими кавъри, изцяло на живо със свои бенд.

Снимка: Хайлайф

Коментирай