Свободно време

Спечелете награди в играта „Моят Дъмбо“

Az-deteto.bg стартира игра, посветена на филма „Дъмбо“

28.03.2019г. / 16 30ч.
Аз жената
Снимка: "Форум Филм".

Снимка: "Форум Филм".

Тази пролет всички сме канени на цирк, но не какъв да е, а много специален. Така че запомнете датата 29 март. Тогава „Дъмбо“ ни кани в кината на едно невероятно приключение на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия. На големия екран между акробатите, клоуните, дресираните лъвове ще намерим и посланието, че мечтите се сбъдват! Това ще ни покаже едно малко слонче на име Дъмбо, което вече е обичано от хората по целия свят.

Изцяло новото игрално приключение „Дъмбо“, дело на Дисни и визуалния режисьор Тим Бъртън, е базирано на любимата класическа история, където различните са обичани, семейството е ценено, а мечтите се сбъдват. Собственикът на цирка Макс Медичи (Дани ДеВито) вербува бивашата циркова звезда Холт Фариер (Колин Фарел) и неговите деца Мили (Нико Паркър) и Джо (Финли Хобинс) да се грижат за новородено слонче, чиито огромни уши го правят за посмешище във вече замиращия цирк. Когато обаче те откриват, че Дъмбо може да лети, циркът сякаш се преражда. Това привлича вниманието на сериозния предприемач В. А. Вандевър (Майкъл Кийтън), който иска да включи на всяка цена странното създание в новия си зрелищен цирк – Дриймленд. За целта той наема и атрактивната акробатка Колет Маркант (Ева Грийн), която да изпълнява номерата заедно с Дъмбо и така да привлекат още повече зрители. Скоро обаче грижещият се за Дъмбо Холт открива, че под външния блясък на цирка се крият дълбоки и мрачни тайни, и нищо не е такова, каквото изглежда.

Детският сайт Az-deteto.bg дава възможност на малките читатели да спечелят чудесни награди. Децата, които искат да участват в играта е необходимо да изпратят своя рисунка на тема „Моят Дъмбо“ на имейл info@az-deteto.com до 7 април. Към писмото трябва да се добави име, фамилия и навършени години. Наградите, които децата могат да спечелят са детска тениска, пъзел, суитшърт, LED лампичка, сак, карти за игра или значка.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
ку ку ( преди 5 години )
слончето не знам какво е, но мистър Фарел все още не е за изпускане.....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар