Свободно време

Месечен хороскоп за април 2019

Какво ни очаква през новия месец според астрологичната прогноза

02.04.2019г. / 11 17ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Навлизаме в четвъртия месец от годината, а именно пролетния април. Ще се радваме на по-дълъг ден, повече слънчеви моменти и положителни емоции. Нека надникнем в астрологичната прогноза, изготвена от Петя Георгиева и разберем какво ни вещаят звездите за април.

Овен

Няма да ви е скучно през този месец, но няма и да ви е лесно. Не че някога сте отстъпвали пред трудностите, но сега, за да се справите, ще трябва да смените тактиката. От твърди и решителни действия да преминете към разумни, обмислени и гъвкави.

Енергетиката ви ще е стабилна през целия период, независимо, че на 20 април Слънцето ще напусне вашия знак и ще премине в знака на Телеца. Ще сте в състояние да се справите дори с много сложни казуси, но по отношение на комуникацията може да имате затруднения. На моменти ще сте по-сприхави, раздразнителни и то не защото околните се държат зле, а защото не успяват да мислят толкова бързо, колкото вас.

Ориентирайте се към индивидуални дейности и не се опитвайте да отстоявате позициите си във всички случаи. Хрумванията ви ще са интересни. Подлагайте ги на обсъждане в колектива и запазете спокойствие, ако не получите одобрение на момента. Рано или късно ще бъдат оценени по достойнство.

Ако не рискувате и контролирате разходите не се очакват финансови проблеми.

Телец

Разпределете равномерно вниманието си между професионални и семейни задължения. През този месец не е желателно да се включвате в проекти с неясно бъдеще и да правите дългосрочни инвестиции. Поддържайте умерено темпо дори тогава, когато се опитват да ви пришпорват и да ви убеждават, че поставената задача е „изключително спешна“. Намерете начин да проверите дали наистина става дума за нещо чак толкова неотложно или някой е решил да изкатери кариерните висоти за ваша сметка.

Въздържайте се от каквито и да било инициативи, изискващи допълнителни разходи. Ограничете се с текущата рутинна работа и по възможност я вършете самостоятелно. Чуждата асистенция може повече да навреди, отколкото да помогне. Избягвайте случайните контакти с непознати, за да не станете жертва на измама.

След като Слънцето навлезе във вашия знак ще успеете да изгладите съществуващите конфликти и да намерите взаимноизгодни решения на спорните въпроси. Тогава обстановката ще е балансирана както на работното място, така и у дома.

Не разчитайте на допълнителни финансови постъпления.

>> За 3 зодии пролетта ще е особено любовна <<

Близнаци

С напредването на пролетта ще ви се прииска да направите нещо ново и запомнящо се в живота ви. При това веднага, ако е възможно. Но тъй като вълшебните пръчки са само в приказките, ще е добре да „укротите топката“ и да го карате по-спокойно. Прибързаните решения няма да донесат нищо, освен неприятности. Проявете солидарност с колегите си и дайте предимство на екипната работа. Комуникацията и координацията ще ви се получават по-добре от обикновено.

Но не се заблуждавайте, че всичко ще е лесно, тъй като към конкретен момент се справяте без спънки. Лесно не означава лекомислено. От вас се изисква да сте разумни, пресметливи и да избягвате импулсивните решения. Преди да споделите оригиналните си идеи, отделете достатъчно време да ги обмислите детайлно и да отговорите на възраженията със солидни аргументи. Това е единственият начин, чрез който можете да си осигурите подкрепа и дори спонсорство.

В края на месеца можете да си потърсите допълнителна работа или да получите оферта за такава. Ще е свързана и с допълнителни доходи, но ако не успеете да оформите сделката писмено е по-добре да не рискувате.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време