Свободно време

Месечен хороскоп за април 2019

Какво ни очаква през новия месец според астрологичната прогноза

02.04.2019г. / 11 17ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Набирайте скорост постепенно. Градирайте приоритетите и усилията. През този месец не е препоръчително да залагате на интуицията, а на логичното си мислене. Ще имате реални възможности да смените работното място, да напреднете в служебната позиция, да наваксате пропуснатото. Но за да го направите, ще са ви нужни последователност и постоянство. В първата половина на месеца не се захващайте с хиляда занимания едновременно. Тогава ще са ви нужни сръчност и концентрация.

Ще се случат конфликтни моменти, в които ще бъдете въвлечени независимо от волята ви. Овладейте реакциите и не се разстройвайте, ако обстановката остане нервна за известно време. Важното е да сте направили всичко, което зависи от вас, за да възстановите добрия тон. Промените не бива да ви плашат, дори и да са неочаквани. В първия момент може да решите, че не сте готови за тях, но съвсем скоро ще установите, че са били навременни.

Ако искате да стабилизирате финансовото си положение не обсъждайте краткосрочните планове с никого, дори с любимия човек и членовете на семейството.

Лъв

Следвайте инстинкта си за самосъхранение и бъдете предпазливи. Не се доверявайте на хора, които познавате отскоро, но ви омайват с комплименти. Милите думи няма да са сигнал за силни симпатии, а предупреждение, че ще се опитат да ви използват.

Обстановката на работното място няма да отговаря на критериите ви за „приятна и спокойна“. Работата ще върви трудно, често ще се натъквате на обективни пречки и в контактите между колегите може да се прокрадва известна враждебност.

В предпоследната седмица ще имате възможност да реализирате успешно творческите си проекти. Не е изключено да подпишете изгодни споразумения със задграничните си партньори и да осъществите повече от едно служебно пътуване. След този период не се опитвайте да променяте нищо, резултатите няма да са фатални, но ще са крайно неудовлетворителни.

Що се отнася до финансите, бъдете особено предпазливи. Почти сигурно е, че ще получите допълнителни постъпления, но ако рискувате, ще ги загубите тутакси.

>> Таро прогноза за април за всяка зодия <<

Дева

Представителите на вашия знак не са от хората, които се хвърлят в екстремни преживявания по инерция и принципно много добре преценяват рисковете си. Опитайте се да проявите малко повече смелост през този месец. Експериментирайте с въображение в областите, където се чувствате сигурни. Може да не получите желаните резултати, но пък няма да се обвинявате след време, че не сте използвали предоставените ви възможности.

Ако работата ви е свързана с финанси и по-точно с управление на чужди финанси, не е изключено през този месец да получите някаква награда или бонус. За всички останали важи вероятността, че може да се обогатят с наследство или дарение.

Действайте с размах, но разумно. Спазвайте правилата и ако прецените, че партньорите ви не са достатъчно надеждни, че не сте в състояние да се справите самостоятелно, но и на тях не можете да разчитате, то ограничете се с обичайната работа, а енергийния си потенциал изразходвайте в свободното време.

Източник на радост ще са дейностите, свързани с дома и семейството.

Везни

Със сигурност ще сте доста ангажирани през този месец. В състояние сте да постигнете набелязаните цели, но ако сте достатъчно упорити и вложите повече усилия от обикновено. След като всичко е готово ще се убедите, че трудът ви не е отишъл напразно.

В началото на месеца ще се убедите колко е вярно твърдението, че е хубаво да имаш приятели, но никак не е лошо да имаш и пари. Ще се наложи да се трудите „за двама“. И то не защото някой се опитва да ви използва или се отнася безотговорно към задълженията си, а по съвсем обективни и очевидни причини, с които вие доброволно ще се съобразите.

Ще се справите, ако съумеете да разпределите времето си правилно. А в критичните моменти ще разберете кои са истинските ви приятели. Ще получите навременна помощ и даже възможност да си създадете някакво развлечение в компанията на близките си. В процеса на работа ще установите два интересни факта. Първо, че колегите ви възприемат като неформален лидер и второ, че безусловно подкрепят идеите и начина ви на работа.

Коментирай