Свободно време

Меган Маркъл очаква момиче?

Серина Уилямс издаде пола на бебето

09.04.2019г. / 09 17ч.
Михаела Лазарова
Принц Хари и Меган Маркъл. Снимка: Reuters

Принц Хари и Меган Маркъл. Снимка: Reuters

През последната година вниманието на целия свят е приковано върху принц Хари и любимата му Меган Маркъл. Херцогинята на Съсекс очаква своята първа рожба, и въпреки че шансовете на бебето да заеме трона един ден са минимални, всички се вълнуват дали то ще е момче или момиче. Тенисистката Серина Уилямс, която е близка приятелка на Меган, издаде какъв ще е полът на новия член на кралското семейство.

Преди дни Уилямс даде интервю, в което говори за своята приятелка, която очаква бебе, наричайки го „тя“. На въпрос какви майчински съвети е дала на Меган, тенисистката отговори „Приеми грешките и не очаквай да бъдеш перфектна. Ние поставяме толкова голям натиск върху себе си.“

Промяната в стила на Меган Маркъл откакто забременя

Съвсем не е учудващо, че Серина Уилямс знае пола на бебето, защото през февруари в Ню Йорк тя организира парти за бъдещия наследник заедно с Амал Клуни, което парти събра едни от най-близките приятелки на Меган Маркъл, като Абигейл Спенсър, Джесика Мълрони и Гейл Кинг.

Самата Серина стана майка преди година на момиченце, което кръсти Олимпия Оханян.

Преди дни се заговори, че херцогинята на Съсекс няма да ражда в частното крило „Линдо“ на болницата „Сейнт Мери“, където са родени принцовете Уилям и Хари, където и Кейт Мидълтън роди своите три деца, а избрала болница, която се намира в близост до дома им в Уиндзор. Очаква се бебето да се появи на бял свят в края на април или началото на май.

Коментирай