Свободно време

Седмичен хороскоп за 20 – 26 май

Романтика и флиртове за Раците

20.05.2019г. / 11 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новата седмица ще ни предложи интересни събития. Някои представители на зодиака ще получат допълнителни приходи, а други ще направят някои положителни промени в дома. Какво ви очаква през следващите дни, вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

В началото на седмицата е добре да решите най-сложните задачи, но без да взимате спонтанни решения и без да провокирате рискови ситуации. Бъдете последователни.

Погрижете се и за здравето си, ако се налага да предприемете хирургическа интервенция, изберете подходящата дата сега.

В края на седмицата ще постигнете професионални успехи. Колкото и сложни да са целите ви ще ги реализирате. Проявеното старание и отговорност ще ви спечели уважението на колегите.

Какво ви очаква до края на 2019 според месеца на раждане

Телец

Сега бихте могли успешно да уредите личните си взаимоотношения, те ще бъдат нетрадиционни и изключително приятни. Деловите взаимоотношения са в застой – и вие, и бизнес-партньорите ви в момента мислите само за собствените си интереси и от това общите ви цели страдат. В края на седмицата е подходящо да осъществите пътуване, което отдавна отлагате.

Ако участвате в интелектуални състезания, телевизионни предавания или конкурси ще постигнете големи успехи. Всичко, свързано с обучение и повишаване на познанията ще ви достави огромно удоволствие.

7 зодии, които по-често изпадат в депресия

Близнаци

Помислете за преразпределяне на задълженията в семейството. Трябва обективно да прецените кой с какво може да се справи и да им поставяте подходящи задачи. Може да започнете лек козметичен ремонт с цел създаване на по-приятна атмосфера по празниците.

В края на седмицата ще направите редица полезни и изгодни покупки за дома. Ако от известно време уреждате сделка с недвижимо имущество най-после ще я осъществите. Съдебни спорове и такива, свързани с разпределение на наследство ще се решат във ваша полза.

Рак

Романтичен период с доста флиртове и нови запознанства. Реагирайте разумно и не се увличайте твърде много. В момента не сте в състояние да оцените обективно намеренията на партньора си, самозалъгвате се и ще се разочаровате твърде скоро. Ограничете се на ниво ухажване и лека свалка докато решите заслужава ли си да продължавате започнатата връзка или не.

След сряда ще ви се наложи да обработвате куп документи, да подписвате договори и да се занимавате с митници. Бъдете по-отстъпчиви спрямо деловите си партньори, много скоро ще разберете, че е имало смисъл.

Коментирай