Свободно време

Дневен хороскоп за 22 май

Вълнения за Раците

22.05.2019г. / 09 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Ще реализирате творческите си замисли. Инвестициите, свързани с недвижими имоти или строителство ще се окажат сполучливи. Следобед може да чуете неприятни известия за състоянието на фирмата, в която работите. Не бързайте да си разваляте настроението, най-вероятно ще е просто медиен шум.

Скорпион

Енергийният ви заряд е висок, интуицията – силна, днешните решения ще са правилни и точни. Ще се сбъднат много ваши желания, свързани с ежедневието. Следобед е възможно да получите неголеми допълнителни финансови постъпления. Отделете част от тях за семпло развлечение.

Стрелец

Ако вярвате в себе си днес ще преодолеете всички дребни препятствия, изникнали на пътя ви. Не се натъжавайте за глупости, които ще отминат като пролетен дъжд. Ще ви предложат допълнителна работа или ще ви поканят да се включите в колективен проект. Преценете защо са избрали точно вас, може да има някаква уловка.

4 навика, които помагат да забогатеете

Козирог

Може леко да се изтощите, защото денят ще бъде наситен с много комуникация. Резултатите от всички проведени разговори ще имат дългосрочно отражение във финансово изражение. Ако се съмнявате в информацията, с която разполагате, не бързайте с окончателните решения. Споделете тревогите с близките си.

Водолей

Предстои един спокоен и изпълнен с радостни емоции ден. Ще разберете колко много хора ви обичат, уважават и държат на приятелството ви. Ако не е належащо не тръгвайте на път и не започвайте нови проекти. За препоръчване е вечерта да се отдадете на тихи занимания.

Риби

Ще се вкарате в неудобна ситуация, ако реагирате спонтанно и пренебрегвате чуждото мнение. По-добре помогнете на близките или колегите си да се справят с техните задачи и оставете за малко на заден план своите. Не се разстройвайте, ако събеседниците не одобрят предложенията ви, дайте им възможност да размислят.

Коментирай