Свободно време

Дневен хороскоп за 23 май

Девите да внимават в комуникацията

23.05.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Концентрирайте се в най-важното, не разпилявайте силите и времето си със странични занимания. Не участвайте в дискусии, които нямат нищо общо с вас. Колективната работа ще удовлетвори очакванията ви. Ще имате възможност да сключите финансова сделка при изгодни условия.

5-те зодии с най-хаплив език

Скорпион

Посветете този ден на личните си интереси. Днес бихте могли да получите квалифицирана консултация от специалист и да се справите с грижи, които от доста време ви държат в напрежение. Следобед може да се зарадвате на неочаквана печалба от тото, лотария или мил подарък.

Стрелец

Реализирайки свежи идеи и прилагайки нова тактика ще подобрите финансовото си състояние. Партньорите ще приемат аргументите ви, ако ги изложите ясно и логично. Денят е подходящ за начало на дейност или връзка.

Кой е вашият фъншуй елемент според годината на раждане

Козирог

Напрежението бавно, но устойчиво ще расте. Денят ще е изпълнен с дребни, но досадни противоречия. Не започвайте нови проекти и не се захващайте с няколко неща едновременно, защото в един момент ще установите, че тъпчете на едно място. Вечерта останете в позната обстановка с познати хора.

Водолей

Ще имате възможност да демонстрирате организаторските си способности и да заемете лидерска позиция, която може да е и неформална. Днес ще се радвате на голямо уважение и доверие. Запазете спокойствие, ако следобед ви съобщят неприятни новини или се натъкнете на административни пречки.

Риби

По време на делова среща и разговор и ще си осигурите спонсор за интересна идея, която отдавна се опитвате да реализирате. Доброто ви настроение, лично обаяние и ясна мисъл ще ви отворят вратите навсякъде. Не взимайте прибързани решения.

Коментирай