Свободно време

Седмичен хороскоп за 17 – 23 юни

Успехи за Близнаците

17.06.2019г. / 11 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Още първият ден от седмицата може да се квалифицира като събитиен, защото е белязан с пълнолуние във вашия знак. Мисловните процеси през тази седмица ще се засилят за сметка на емоционалните експанзии. Ще се чувствате много по-удобно в компания сред приятели, отколкото сами със себе си. Логиката ще е по-силна от интуицията, използвайте първите няколко дни за анализ на довършените дейности.

Плановете ви ще се променят, приемете го без излишна тревога. В състояние сте да реагирате динамично и да се адаптирате своевременно. Ще общувате с различни групи от хора, които може по някаква причина да са в конфликт помежду си. Търсете „златната среда“ в отношенията. Довършвайте започнатото и не забравяйте, че имате право на личен живот.

Козирог

Част от започнатите проекти може да „ударят на камък“ и изкушението да ги изоставите веднъж завинаги ще бъде неустоимо. Не го правете, в състояние сте да отстраните пречките, а след време ще получите и предполагаемите приходи. Онези от вас, които имат намерение да променят работното си място ще получат добри предложения. Разучете ги обстойно.

Рутинните занимания няма да ви затруднят, независимо че може да са малко повече от обикновено. Междувременно ще имате възможност да актуализирате и оптимизирате част от текущата работа, което ще разшири сферата ви на въздействие. Оставете перспективните планове на етап обмисляне, рано е да стартирате етап обезпечаване. Не е изключено да ви върнат пари, които преди време сте дали назаем или да ви платят услуга.

5 зодии, които се отказват много лесно от всичко

Водолей

Започнете с най-трудното. Вярвайте на собствената си оригиналност. Онова, което за останалите би било загадка, на вас ще ви се стори елементарно като детска игра. Ако си поставяте амбициозни планове, изискващи повече време за реализация, то най-напред създайте ред около себе си. Така ще използвате активното си време за работа, а не за търсене на вещи, предмети и документи.

Новите възможности ще са свързани и с нови хора. Приемайте промените като нещо нужно и важно. Ще се намери кой да ви помогне. За новата информация, която възнамерявате да използвате, разчитайте само на доверени хора. Не поставяйте прекалено големи изисквания към приятелите си.

Риби

Прегледайте сметките си и ако има отложени и изостанали, опитайте да се издължите. Проявете наблюдателност спрямо поведението на колегите си, някой ще се опита да ви злепостави или да ви прехвърли част от задълженията си. Реагирайте любезно, но решително, отстоявайте интересите си.

В емоционален план периодът ще е благоприятен. Ще има на какво да се радвате, а и развлечения няма да липсват. Балансирайте времето за удоволствия с времето за спорт, поддържайте редовна физическа активност.

Приемайте затрудненията като нормален елемент от ежедневието и ако установите, че ви е трудно да се справите, не се опитвайте да изпреварвате събитията. Част от конфликтите ще се разрешат без намесата ви.

Коментирай